Van den Bergh de berg op

Nienke van den Bergh

Raised

368
15% reached of my target amount € 2.400
Qr

Beste supporters,

Op 9 januari is het zo ver: dan ga ik de Kili-challenge 2022 aan en ga ik de Kilimanjaro in Tanzania beklimmen. Deze tocht duurt 7 dagen, voert door verschillende klimaatzones en gaat naar grote hoogte! De top ligt op 5859 m waar de lucht zeer ijl is, dus hoogteziekte ligt dan ook op de loer.

Daarmee ga ik de uitdaging aan, voor mezelf én voor War Child. War Child zet zich wereldwijd in voor oorlogskinderen door bescherming, onderwijs en psychosociale steun (o.a. hulp bij traumaverwerking) aan te bieden.

Waarom steun ik War Child? Omdat kinderen niet thuishoren in oorlog. Nooit. War Child zorgt ervoor dat oorlog het kind of de generaties erna niet voor het leven hoeft te tekenen.

Wie mij een beetje kent, weet dat ik op sportief vlak de lat nog niet eerder zo hoog heb gelegd. Het wordt dus hard trainen om te zorgen dat ik de top ga halen. Via de blogs op deze pagina wil ik jullie op de hoogte houden van de voorbereidingen.

Wil je mijn actie voor War Child steunen? Alle donaties gaan rechtstreeks naar War Child. Mijn streefbedrag is 2400 euro, maar elke euro meer is natuurlijk meer dan welkom! Hoe gaaf zou het zijn om richting een bedrag van 5895 te gaan; de hoogte van de Uhuru peak...

Lieve groeten,

Nienke van den Bergh

Ps. Delen mag, heel graag zelfs:)

 

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.