Kilimanjaro beklimmen voor War Child

Hoogtepunt

Na 10 succesvolle jaren hebben we besloten om te stoppen op ons hoogtepunt met de Kili Challenge en werken we momenteel aan een nieuw avontuurlijk en fondsenwervende uitdaging. Als je het leuk vindt houden we je hierover graag op de hoogte (stuur dan een mailtje naar info@warchild.nl).

Mocht de hoogste berg van Afrika je toch blijven roepen, weet dan dat je deze fondsenwervende actie ook individueel kan ondernemen voor War Child. Dat kan via deze pagina. 

In actie voor kinderen

Kinderen zijn sterker dan oorlog, dat zien we elke dag. Doordat jij in actie komt door de Kilimanjaro te beklimmen en fondsen te werven voor War Child kunnen wij nog meer kinderen helpen. De kinderen helpen om met muziek, sport en spel hun angst, stress en verdriet een plek te geven. Wij geloven in de veerkracht van kinderen. En hopelijk jij ook. Dus help ons mee!

Beklim de Kilimanjaro

's Werelds hoogste vulkaan (5895 meter) steekt met haar besneeuwde top hoog boven de savanne uit. De Kilimanjaro in Tanzania - één van de Seven Summits - heeft iets magisch. Je reist door vijf verschillende klimaatzones, van tropisch regenwoud tot ruw, ijskoud terrein. Geen stap, uitzicht of indruk is hetzelfde. En juist dát maakt de berg zo bijzonder.

Mountain Network 

Enthousiast? Ga dit avontuur aan, zoek een fijne reisorganisatie en begin met fondsenwerven. Wij hebben de Kili-Challenge jarenlang georganiseerd met Mountain Network, en bevelen deze dan ook van harte aan. Zij zijn een zeer ervaren en betrouwbare reisorganisatie en informeren je graag verder over dit geweldige avontuur.

Mocht je vragen hebben over het starten van een eigen actie voor War Child neem dan gerust contact met ons op. Of ben je al zeker van dit prachtige avontuur, maak een persoonlijke actiepagina aan en help kinderen in conflictgebieden een toekomst op te bouwen. Wij ondersteunen je uiteraard met het opzetten van deze sportieve actie. Maak nu je actiepagina aan! 

Read more Read less