Cookie Statement

V3 08-03-2019 | 14:55:53

Cookies

Cookies vormen een essentieel onderdeel van het surfen op het web. Cookies zijn kleine stukjes informatie die door jouw browser worden opgeslagen op je computer. Kentaa maakt gebruik van de informatie in cookies om jou (de bezoeker) te herkennen bij een volgend bezoek en gepersonaliseerde inhoud aan te bieden, met als doel het voor jou gemakkelijker te maken. Cookies worden ook gebruikt voor het verkrijgen van statistische gegevens. Bij het plaatsen van cookies handelen War Child en Kentaa in overeenstemming met artikel 11.7 Telecommunicatiewet en dit Cookie Statement.

Deze website is eigendom van War Child. De website is gemaakt met Kentaa, een product van Kentaa B.V. (www.kentaa.nl). Kentaa treedt op als verwerker voor War Child, die optreedt als Verwerkingsverantwoordelijke.

Cookies - voor de liefhebber

De cookies die op deze website gebruikt worden zijn onderverdeeld in functionele, analytische en marketing cookies. De functie en werking van deze verschillende categorieën cookies wordt hieronder beschreven. Een gedetailleerd overzicht van de op deze website gebruikte cookies is te vinden onderaan deze pagina. Samengevat maken wij op deze website gebruik van onderstaande categorieën cookies:

1. Social Media Cookies en Pixels

Op de website zijn buttons opgenomen om webpagina's te kunnen promoten (“liken”) of delen (“tweeten”) op sociale netwerken als Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, en WhatsApp. Voor het tonen van video's op de website wordt gemaakt van YouTube en/of Vimeo. Deze buttons en video players werken door middel van stukjes code welke tevens cookies plaatsen. Wij hebben daar geen invloed op. Lees de privacyverklaring van deze sociale netwerken en video players (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met jouw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken en hoe je de cookies van deze partijen kunt uitschakelen.

2. Sessie Cookies

Met behulp van een sessie cookie kunnen wij bekijken welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. War Child en Kentaa kunnen hun diensten daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van webbezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw webbrowser afsluit.

Google Analytics

Via deze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. War Child heeft Google toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Je IP-adres wordt niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google is onderdeel van het EU-U.S. en Swiss-U.S. Privacy Shield Framework en houdt zich aan de Privacy Shield Principles van het U.S. Department of Commerce. Dit houdt onder meer in dat Google integer met (persoons)gegevens omgaat en dat er sprake is van een passend en adequaat beschermingsniveau voor de verwerking van (persoons)gegevens.

Personaliseren van advertenties

Voor onze websites maken wij gebruik van retargeting, om het internetaanbod voor jou nog interessanter te maken. Zo is het mogelijk om internetgebruikers die al eerder interesse hebben getoond in campagnes of producten van War Child op andere websites relevante advertenties aan te bieden. Wij zijn ervan overtuigd dat het weergeven van gepersonaliseerde advertenties voor jou interessanter is dan advertenties die voor jou niet relevant zijn. Het weergeven van deze advertenties op pagina's van partners gebeurt met behulp van cookies en een analyse van eerder gebruiksgedrag.

Inzage

Je heeft het recht op inzage in en correctie of verwijdering van je persoonsgegevens. Tevens kun je bezwaar maken tegen het verwerken van je persoonsgegevens, kun je een verzoek tot 'vergetelheid' doen of vragen om je gegevens in machineleesbare vorm aan je aan te leveren zodat jij ze kunt overdragen aan een derde partij. Zie voor meer informatie voor je rechten met betrekking tot de verwerking van jouw persoonsgegevens ons Privacy Statement. Om misbruik te voorkomen kunnen wij je daarbij om identificatie vragen, de persoonsgegevens die wij naar aanleiding van het verzoek tot identificatie ontvangen, worden verwerkt in overeenstemming met de bepalingen van de AVG en ons Privacy Statement. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dien je een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. Je kunt deze terug vinden in de instellingen van je browser. Verzoeken kun je richten aan jouwrechten@warchild.nl.

In- & uitschakelen van cookies op deze website

Je kunt zelf eenvoudig het toestaan van cookies op deze website aan of uitschakelen via de zgn. 'cookiebar' onderaan de website. Heb je dit al gedaan en wil je jouw cookie instellingen wijzigen? Klik dan hier of op de button onderaan deze pagina om je cookie-instellingen voor deze website te wijzigen.

Meer informatie over cookies?

Op de volgende websites kun je meer informatie over cookies vinden:
Consumentenbond: “Wat zijn cookies?”
Consumentenbond: “Cookies verwijderen”

Taal

Dit Cookie Statement is opgesteld in de Nederlandse taal en vertaald in de Engelse en Franse taal. Indien er een verschil is tussen de Franse of Engelse versie van dit Cookie Statement en de Nederlandse versie, dan prevaleert de Nederlandse versie. Alle in dit Cookie Statement gehanteerde begrippen moeten worden uitgelegd als Nederlandsrechtelijke begrippen en in overeenstemming met de AVG.

Functionele cookies

Naam cookie Extern domein Duur Omschrijving
_kentaa_session Nee 1 dag Wordt gebruikt om een gebruikersessie bij te houden
locale Nee 1 jaar Wordt gebruikt om de taal instelling bij te houden
cookie_consent Nee 1 jaar Wordt gebruikt om de cookie instelling keuze bij te houden
JSESSIONID .nr-data.net sessie Wordt door New Relic gebruikt om sessie tellingen bij te houden

Analytische cookies

Naam cookie Extern domein Duur Omschrijving
_gat Nee sessie Wordt door Google Analytics gebruikt om verzoeksnelheid te vertragen
_gat_kentaa Nee sessie Wordt door Google Analytics gebruikt voor statistische gegevens hoe de bezoeker de website gebruikt
_gat_customer Nee sessie Wordt door Google Analytics gebruikt voor statistische gegevens hoe de bezoeker de website gebruikt
_ga Nee 2 jaar Wordt door Google Analytics gebruikt voor statistische gegevens hoe de bezoeker de website gebruikt
_gid Nee 1 dag Wordt door Google Analytics gebruikt voor statistische gegevens hoe de bezoeker de website gebruikt

Marketing cookies

Naam cookie Extern domein Duur Omschrijving
player .vimeo.com 1 minuut Wordt gebruikt om instellingen van de vimeo-player bij te houden
vuid .vimeo.com 1 minuut Wordt gebruikt om statistieken bij te houden van Vimeo video's
PREF .youtube.com 8 maanden Wordt gebruikt om statistieken bij te houden over hoe de bezoeker YouTube-video's op verschillende websites gebruikt
VISITOR_INFO1_LIVE .youtube.com 179 dagen Probeert de bandbreedte van gebruikers te schatten op pagina's met geïntegreerde YouTube-video's
YSC .youtube.com sessie Wordt gebruikt om statistieken bij te houden van welke video's van YouTube de gebruiker heeft gezien
NID .google.com 6 maanden Wordt gebruikt om relevante advertenties te tonen
1P_JAR .google.com 1 maand Wordt gebruikt om relevante advertenties te tonen
CONSENT .google.com 20 jaar Wordt gebruikt om de consent versie bij te houden
fr .facebook.com 3 maanden Wordt gebruikt om relevante advertenties te tonen
reg_fb_ref .facebook.com sessie Wordt gebruik om de laatst bezochte Facebook pagina bij te houden
reg_fb_gate .facebook.com sessie Wordt gebruik om de eerst bezochte Facebook pagina bij te houden
reg_ext_ref .facebook.com sessie Wordt gebruik om de bronverwijzing naar Facebook bij te houden
wd .facebook.com 7 dagen Wordt gebruikt om de browserresolutie bij te houden
datr .facebook.com 2 jaar Wordt gebruikt om gebruikers te identificeren en bots te weren
c_user .facebook.com 3 maanden Wordt gebruikt om ingelogde gebruiker bij te houden
xs .facebook.com 3 maanden Wordt gebruikt om ingelogde gebruiker bij te houden
sb .facebook.com 2 jaar Onbekend
pl .facebook.com 3 maanden Onbekend
presence .facebook.com sessie Onbekend