Moeder & Dochter naar de top

Help moeder en dochter naar de top!

Raised

7,110
142% reached of total of €5,000

Samen gaan wij, Karen (moeder) en Annemijn (dochter) de Kili-challenge aan!

Als kind werd ik (Annemijn) altijd door mama meegesleept de berg op om te wandelen. ''Hoe lang moeten we nog?'' was een veelgestelde vraag die dan voorbij kwam. Mama deed er alles aan om het zo leuk mogelijk te maken voor mij en mijn broer. Dat heeft zijn vruchten afgeworpen, want nu jaren later ben ik het hiken toch ook echt leuk gaan vinden. Toen mama vroeg of ik de Kili-uitdaging met haar aan wilde gaan ben ik vrij snel overstag gegaan. Ik kijk uit naar een sportieve uitdaging in combinatie met het steunen van een heel mooi doel 'War Child'.

Nadat ik (Karen) het enthousiaste verhaal van een klimster van een vorige expeditie hoorde, werd ik meteen enthousiast. Avontuur en een sportieve uitdaging hou ik wel van. Net als ik vroeger op vakantie altijd deed, heb ik nu ook gevraagd of Annemijn met mij mee wilde. Dit keer een (stuk) langere wandeling op een (veel) hogere berg. In tegenstelling tot jaren geleden, kreeg ik nu al snel een enthousiaste reactie. Ontzettend leuk dat wij dit samen kunnen gaan doen! En wat mooi dat wij hiermee het goede doel 'War Child' kunnen ondersteunen. Ik geloof in hun filosofie en draag hen een warm hart toe. 

Samen gaan wij met veel enthousiasme de Kili-Challenge aan! 

Ons doel is om gezamenlijk 5000 euro op te halen. Donaties zijn van harte welkom! De donaties gaan natuurlijk direct naar de projecten van War Child, welke zich richten op het bieden van psychosociale steun, onderwijs en bescherming aan kinderen in oorlogssituaties. 

Bedankt!