Beste mensen,

21 October 2023 20:32

Beste allemaal, 

Bedankt voor de donaties!!

Afgelopen maanden heb ik wat voorbereidingen voor Kilimanjaro gedaan. Ten eerste was ik in Zweden Noord bij NP Sarek aan het backpacken. Daar was het ook stevig wandelen met rugzak van 20 kg.  Dat heeft mij veel inzicht en ervaring gegeven die ik in Kilimanjaro kan gebruiken. 

Op eerste weekend dat ik weer in Nederland ben, werd er door WarChild kick off georganiseerd. Daar ontmoette ik andere deelnemers en deden we onder andere spelletjes om elkaar leren kennen. Ook vertelden de werknemers van Warchild ons wat ze voor de kinderen doen. Mocht jullie geinteresseerd zijn in de aanpak van Warchild, lees dan www.warchild.nl/aanpak/ 

Vervolgens zijn we op een andere dag weer bij elkaar geweest om ademtechnieken te leren en aansluitend zijn we in ijsbad gaan zitten. Dat was echt gaaf!! 

Onlangs hebben Warchild samen met Mountain Network een bijeenkomstweekend georganiseerd bij Dinant in Ardennen. Daar konden we ons voor Kilimanjaro fysiek en de uitrustingen voorbereiden. We hadden aantal oefeningen gedaan waar we onze spieren konden voelen. Verder hebben we wandelroute gelopen met hier en daar wat rotsklimmen. Dat was leerzaam en leuk. Ook hebben we elkaar beter leren kennen wat ten goede komt voor onze klilchallenge.

Mocht jullie donatie willen doen, doneer dan hier. De kinderen worden daar blij mee van!!

Al het donatiegeld is voor de Warchild bedoeld. 

Groet Arnoud.....