KiliChallenge team Lunetten - nieuwsflits augustus

30 augustus 2019 17:05

Beste allemaal, 

Hierbij een korte nieuwsflits over de KiliChallenge, de beklimming van de Kilimanjaro in Afrika voor WarChild door team Lunetten (Judith en Ellen). Wij zijn bezig om topfit te worden en betalen zelf al onze reiskosten. Jullie vragen we om onze aktie te sponsoren, 100% voor WarChild. Die er oorlogskinderen mee helpen. En dat is heel hard nodig.

Breng jij je lege flessen naar Albert Heijn Lunetten?

Wil je helpen? Dat kan vanaf zondag via onze lokale Albert Heijn. Als je tussen 1 en 30 september flessen of kratten inlevert bij de AH op de Hondsrug in Lunetten, dan kun je de tegoedbon in de bus doen die bij de flessenautomaat staat, onder onze poster. Het tegoed op de bon gaat dan naar WarChild voor onze aktie. Laten we samen zorgen voor een mooie opbrengst.

Hoe gaat het met trainen?

Hopelijk hebben jullie een fijne zomer achter de rug. Wij hebben genoten van de vakanties en ondertussen goed gewerkt aan onze wandelconditie. Ellen en haar gezin in de heuvels, en Judith's gezin (op de foto) echt in de bergen.

 

Is het streefbedrag al bijna binnen?

Iedereen die ons heeft gesponsord, ontzettend bedankt! We zijn goed op weg naar de vijfduizend euro voor WarChild. Eigenlijk hopen we daar dik overheen te gaan. Want meer kinderen dan ooit zijn op de vlucht, dus dit geld zal goed gebruikt worden. Sponsoren kan nog steeds, via de knop "Doneer nu" hier rechtsboven. Voor Warchild!