update

19 October 2019 07:47

Samen  naar de top van Afrika! met Warchild

We gaan in 2020 de Kilimanjaro beklimmen.

Een mooie uitdaging voor ons in combinatie met een goed doel.

Hierbij hebben wij jullie hulp en steun nodig! Wij willen namelijk graag zoveel mogelijk donaties ophalen om het doel van War Child te ondersteunen:

Het helpen van oorlogskinderen.

Wij zouden graag 2400 ,- PP op willen halen voor War Child,  dat is samen 4800,-hiermee kunnen 50 kinderen een jaar lang geholpen worden door middel van psychosociale hulp en educatie en uiteraard bijdragen aan een kansrijkere toekomst! (voor € 8,- steun je 1 kind een maand, voor € 96 een jaar).

we zitten nu op 2800,- dus nog werk aan de winkel voor ons :-)

Voor ons zal het een zware klim worden, de berg is 5895 meter hoog, waarbij hoogte ziekte op de loer zal liggen ,5,5  dag zullen wij naar de top gaan lopen en in 1,5 dag weer terug omlaag.

We gaan 5 klimaatzones passeren, beginnend bij +35 en eindigen rond -20 op de berg. Voor ons zal het een heel bijzonder reis zijn.

Maar dit alles gaan we  doen om kansarme kinderen een toekomst te kunnen geven zoals ieder kind verdient!

Hierbij hoort een goede voorbereiding, zowel fysiek als mentaal , Hier trainen we voor , maar ook fondsenwerving natuurlijk!

Even voor de duidelijkheid: de reis en het verblijf betalen we natuurlijk zelf: alle donaties gaan rechtstreeks naar War Child! Alvast super bedankt voor jullie steun!

 

Carlo en Saskia