K

KROONTJES KILI CHALLENGE 2023

SAMEN NAAR DE TOP VOOR WAR CHILD

Raised

9,701
134% reached of total of €7,200
Closed You can't donate anymore

Help je mee? 

Oorlogskinderen staan iedere dag voor grote uitdagingen. Voor ons is dit bijna niet voor te stellen. Want wij hebben het pure geluk op een veilige plek te leven. Daarom gaan wij, als gezin, samen de uitdaging aan en klimmen wij voor alle oorlogskinderen naar de top van de Kilimanjaro. Stap voor stap.

Help je mee? Doneer. Elk bedrag is welkom.

Al voor € 8,- krijgt een kind een maand lang hulp: met sport en spel, onderwijs en psycho-sociale ondersteuning helpt War Child oorlogskinderen aan een betere toekomst.

Nóg fijner is het, als je besluit om voor 5 jaar en € 8,- per maand donateur te worden. Dan help je structureel en krijgen wij het bedrag van € 480,- opgeteld bij ons streefbedrag. (En jij belastingvoordeel). Als je dit wilt doen, neem dan even contact met ons op?

Als tegenprestatie gaan we dus de Kilimanjaro beklimmen. Alhoewel dat er vooral nog eentje van onze bucketlist is en dus min of meer bijzaak. 😊 Hoe dan ook: iedere euro gaat natuurlijk naar War Child en niet naar onze expeditie. Die betalen we natuurlijk zelf. Dank je wel!