Team Lunetten

Lunetten naar de Top

Nog te gaan

van totaal € 5.895 (105%)

Judith en Ellen uit de Utrechtse wijk Lunetten willen samen naar de top om oorlogskinderen te helpen.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 15 10-12-2019 | 13:23
€ 25 09-12-2019 | 19:16
€ 25 09-12-2019 | 17:12 Mooi om te gaan voor een ideaal. Een berg beklimmen leidt vaak naar een topervaring. Ben benieuwd naar je verhaal als in De Kapel komt.
€ 15 09-12-2019 | 15:16 Mooi Ellen! Go for it!
€ 10 09-12-2019 | 14:00
Bekijk alle

KiliChallenge team Lunetten - nieuwsflits augustus

30-08-2019 | 17:05 Beste allemaal,  Hierbij een korte nieuwsflits over de KiliChallenge, de beklimming van de Kilimanjaro in Afrika voor WarChild door team Lunetten (Judith en Ellen). Wij zijn bezig om topfit te worden en betalen zelf al onze reiskosten. Jullie vragen we om onze aktie te sponsoren, 100% voor WarChild. Die er oorlogskinderen mee helpen. En dat is heel hard nodig. Breng jij je lege flessen naar Albert Heijn Lunetten? Wil je helpen? Dat kan vanaf zondag via onze lokale Albert Heijn. Als je tussen 1 en 30 september flessen of kratten inlevert bij de AH op de Hondsrug in Lunetten, dan kun je de tegoedbon in de bus doen die bij de flessenautomaat staat, onder onze poster. Het tegoed op de bon gaat dan naar WarChild voor onze aktie. Laten we samen zorgen voor een mooie opbrengst. Hoe gaat het met trainen? Hopelijk hebben jullie een fijne zomer achter de rug. Wij hebben genoten van de vakanties en ondertussen goed gewerkt aan onze wandelconditie. Ellen en haar gezin in de heuvels, en Judith's gezin (op de foto) echt in de bergen.   Is het streefbedrag al bijna binnen? Iedereen die ons heeft gesponsord, ontzettend bedankt! We zijn goed op weg naar de vijfduizend euro voor WarChild. Eigenlijk hopen we daar dik overheen te gaan. Want meer kinderen dan ooit zijn op de vlucht, dus dit geld zal goed gebruikt worden. Sponsoren kan nog steeds, via de knop "Doneer nu" hier rechtsboven. Voor Warchild!  
Lees meer