Team Tina, Eva en Anne-Marie

Dit trio gaat voor de top!

Raised

10.731
149% reached of total of €7.200
Closed You can't donate anymore

Wij zijn team Tina, Eva en Anne-Marie

Met blaar op de voet en pijn aan de knie

 

Gaan wij in galop

Als hindes naar de top!

 

Tina:

De Kilimanjaro beklimmen is een uitdaging , maar staat niet in verhouding tot de uitdagingen waarmee vluchtelingen en kinderen in oorlogsgebieden dagelijks mee te maken hebben.
Eva en Anne-Marie zijn twee van mijn hartsvriendinnen en met hen durf ik de uitdaging aan , zeker als we daarmee geld kunnen ophalen voor mensen die dat heel hard nodig hebben.
Ik hoop dat heel veel mensen ons een handje willen helpen middels een financiële bijdrage , knuffelen mag ook maar daar staat een geldelijke vergoeding tegenover , die rechtstreeks richting warchild gaat.

Eva:

Anne-Marie Tina en ik kennen mekaar al meer dan de helft van ons leven. Dus je kan wel zeggen dat we mekaar door en door kennen. Deze uitdaging samen met hen aangaan maakt het extra bijzonder.
Waar we 20 jaar geleden nog vooral bezig waren met onszelf hebben we ondertussen een rijk en mooi leven opgebouwd en is er ruimte om iets te doen voor kinderen en mensen die niet zo gezegend zijn als wij.
De Kilimanjaro beklimmen is een enorme uitdaging maar is natuurlijk nog steeds niks vergeleken bij waar kinderen in oorlogsgebied dagelijks mee te maken krijgen.
Het wordt vast zwaar maar ik vermoed ook heel bijzonder. Uiteindelijk hopen we aandacht te genereren voor het goede doel en veel geld op te halen zodat we kinderen kunnen helpen.

Anne-Marie:

Het beklimmen van de Kilimanjaro staat al jarenlang op mijn stiekeme bucketlist. Ik heb de klim zelfs stap voor stap verwerkt in mijn theatersolo’s! Om deze ervaring te gaan delen met mijn twee beste vriendinnen voor een prachtig doel is niet minder dan fantastisch. Het zal een pittige uitdaging worden, maar met een goede voorbereiding en de steun en support die wij elkaar gaan geven tijdens de tocht ,gaan we niet alleen voor een mooi sponsorbedrag tbv Warchild maar natuurlijk ook voor... de top!

 

 

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.