Team Tina, Eva en Anne-Marie

Dit trio gaat voor de top!
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 7.200 (149%)

Wij zijn team Tina, Eva en Anne-Marie

Met blaar op de voet en pijn aan de knie

 

Gaan wij in galop

Als hindes naar de top!

 

Tina:

De Kilimanjaro beklimmen is een uitdaging , maar staat niet in verhouding tot de uitdagingen waarmee vluchtelingen en kinderen in oorlogsgebieden dagelijks mee te maken hebben.
Eva en Anne-Marie zijn twee van mijn hartsvriendinnen en met hen durf ik de uitdaging aan , zeker als we daarmee geld kunnen ophalen voor mensen die dat heel hard nodig hebben.
Ik hoop dat heel veel mensen ons een handje willen helpen middels een financiële bijdrage , knuffelen mag ook maar daar staat een geldelijke vergoeding tegenover , die rechtstreeks richting warchild gaat.

Eva:

Anne-Marie Tina en ik kennen mekaar al meer dan de helft van ons leven. Dus je kan wel zeggen dat we mekaar door en door kennen. Deze uitdaging samen met hen aangaan maakt het extra bijzonder.
Waar we 20 jaar geleden nog vooral bezig waren met onszelf hebben we ondertussen een rijk en mooi leven opgebouwd en is er ruimte om iets te doen voor kinderen en mensen die niet zo gezegend zijn als wij.
De Kilimanjaro beklimmen is een enorme uitdaging maar is natuurlijk nog steeds niks vergeleken bij waar kinderen in oorlogsgebied dagelijks mee te maken krijgen.
Het wordt vast zwaar maar ik vermoed ook heel bijzonder. Uiteindelijk hopen we aandacht te genereren voor het goede doel en veel geld op te halen zodat we kinderen kunnen helpen.

Anne-Marie:

Het beklimmen van de Kilimanjaro staat al jarenlang op mijn stiekeme bucketlist. Ik heb de klim zelfs stap voor stap verwerkt in mijn theatersolo’s! Om deze ervaring te gaan delen met mijn twee beste vriendinnen voor een prachtig doel is niet minder dan fantastisch. Het zal een pittige uitdaging worden, maar met een goede voorbereiding en de steun en support die wij elkaar gaan geven tijdens de tocht ,gaan we niet alleen voor een mooi sponsorbedrag tbv Warchild maar natuurlijk ook voor... de top!

 

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 50 31-01-2020 | 15:07 Trots op jullie, samen die klim en ook nog voor het goede doel !!! Veel succes en ook veel plezier samen!!!
€ 25 30-01-2020 | 12:59 Hup team Kili!! Liefs van team Hermans weet Raad
€ 25 29-01-2020 | 19:07
€ 50 23-01-2020 | 23:25
€ 100 23-01-2020 | 11:46