Simo

Simo to the top!

Nog te gaan

Normal 68d99a31f969476ce18c9671a7e3178c786c62cf
van totaal € 12.000 (2%)

Kinderen hebben bescherming en steun nodig. In het bijzonder kinderen die in oorlogsgebied opgroeien. Daar helpen wij graag aan mee door deze persoonlijke uitdaging aan te gaan.

Steun ons, Simo to the top!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 250 14-04-2020 | 08:42
Bekijk alle

De aftrap

28-06-2020 | 22:02  Vandaag de aftrap van onze Kili-challenge! We hebben onze bergschoenen ingelopen rondom het prachtige kasteel de Haar bij Haarzuilens en plannen gemaakt om zoveel mogelijk in te zamelen voor WarChild. De afgelopen periode hebben we elkaar niet kunnen zien, door de lockdown. Gelukkig hebben onze kinderen nog steeds voldoende eten, een veilig dak boven hun hoofd en goed onderwijs, ook al is het een tijdje digitaal geweest. Hoe anders is dit in de landen die WarChild steunt. In conflictgebieden hebben kinderen het juist in deze crisis extra moeilijk. Deze kinderen kunnen alle hulp gebruiken, en team Simo zal bergen verzetten voor deze missie! Simo to the top!  
Lees meer