Kempers naar de top

Kempers naar de top van de Kilimanjaro

Nog te gaan

van totaal € 4.800 (147%)

Wat in 2020 door omstandigheden niet door kon gaan, gaat hopelijk in 2021 alsnog gebeuren. Want wat dachten wij er klaar voor te zijn eind 2019. Een jaar keihard getraind en naar het moment van vertrek naar Tanzania toegeleefd met zijn tweeen samen met de mensen om ons heen. En toen kwam er plots, slechts 3 weken van tevoren een kink in de kabel, waardoor wij niet konden vertrekken. Op dit moment zijn wij weer alles op alles aan het zetten om in januari 2021 alsnog richting de top van de Kili te gaan. En wat zal het extra bijzonder zijn als het dit keer wel lukt.

Moeder (Wilma) en dochter (Marloes) gaan samen een bijzondere tocht maken naar de top van de Kilimanjaro in Tanzania. Hoe gaaf is dat. Al zoveel dingen samen beleefd; van mooie (wandel)vakanties tot samen werken aan ons mooie bedrijf Intertraining. Nu gaan we samen op een heel andere manier weer het uiterste van onszelf vragen. Zowel fysiek als mentaal is de verwachting. Voordat we samen op reis gaan in januari 2020 wordt er natuurlijk eerst een hoop samen getraind, zodat we straks zoveel als mogelijk voorbereid zijn op de trip die gaat komen. In 5,5 dag naar de top, slapen in een tentje, uren achter elkaar lopen, door vijf klimaatzones heen. Van het tropisch regenwoud naar de ijzige kou van de gletsjers op de top. Daarna weer in 1,5 dag naar benden. Wat een avontuur zal dat worden. En wat mooi dat wij dit voor een mooi doel nog zinvoller mogen maken. Voor oorlogskinderen, voor hen die geen mooie jeugd mochten hebben. Laten we samen ons best doen om ervoor te zorgen dat we nog kunnen bijdragen aan een mooie toekomst. Dus steun ons met een mooie bijdrage, alles wordt gewaardeerd. En alles wat wordt gedoneerd gaat allemaal naar War Child. De reis zullen wij helemaal zelf bekostigen, dus uw bijdrage komt meer dan goed terecht.

Wat zou het mooi zijn als wij samen met u kinderen een mooie toekomst kunnen bieden.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 103,35 02-10-2020 | 11:59
€ 103,35 02-10-2020 | 11:59
€ 75 09-01-2020 | 21:39
€ 15 24-12-2019 | 10:28
€ 20 18-12-2019 | 09:52 Voor Wilma en Marloes: wat goed dat jullie dit doen! Veel succes naar de TOP!
Bekijk alle

N70 Wandelroute

07-06-2020 | 15:00 Aangezien de nieuwe vertrekdatum (9 t/m 18 januari 2021) bekent is en dus al over een half jaar is het noodzaak om het trainen weer serieus op te pakken. Voor zover dit nodig is tenminste, want ondanks dat onze reis in januari 2020 niet doorging zijn wij allebei fanatiek door gegaan met bewegen. Beide op onze eigen manier, maar stil zitten doen we weinig. Dus gister samen naar Nijmegen gereden voor de N70 wandelroute. Dit is een route van 16 km en is een route waarbij je alleen maar stijgt of daalt. Een super goede training dus. En een prachtige route door veel bos en natuur. Heerlijk. Het weer liet ons hierbij niet in de steek. Een beetje zon en een fris verkoelend windje wat we wel konden gebruiken met deze inspanning. Het ging ons beide vrij makkelijk af, meestal loop ik aan het eind van zo'n route klagend en puffend achter moeders aan, dus waren in drie uur tijd weer terug bij de auto. Oke, het terras met de bossche bol niet meegerekend. Het doel is om de komende 6 maanden weer veel wandelingen te gaan maken. Ik hou jullie op de hoogte. Sportieve groet van Wilma en Marloes 
Lees meer