Kempers naar de top

Kempers naar de top van de Kilimanjaro

Nog te gaan

van totaal € 4.800 (143%)

Moeder (Wilma) en dochter (Marloes) gaan samen een bijzondere tocht maken naar de top van de Kilimanjaro in Tanzania. Hoe gaaf is dat. Al zoveel dingen samen beleefd; van mooie (wandel)vakanties tot samen werken aan ons mooie bedrijf Intertraining. Nu gaan we samen op een heel andere manier weer het uiterste van onszelf vragen. Zowel fysiek als mentaal is de verwachting. Voordat we samen op reis gaan in januari 2020 wordt er natuurlijk eerst een hoop samen getraind, zodat we straks zoveel als mogelijk voorbereid zijn op de trip die gaat komen. In 5,5 dag naar de top, slapen in een tentje, uren achter elkaar lopen, door vijf klimaatzones heen. Van het tropisch regenwoud naar de ijzige kou van de gletsjers op de top. Daarna weer in 1,5 dag naar benden. Wat een avontuur zal dat worden. En wat mooi dat wij dit voor een mooi doel nog zinvoller mogen maken. Voor oorlogskinderen, voor hen die geen mooie jeugd mochten hebben. Laten we samen ons best doen om ervoor te zorgen dat we nog kunnen bijdragen aan een mooie toekomst. Dus steun ons met een mooie bijdrage, alles wordt gewaardeerd. En alles wat wordt gedoneerd gaat allemaal naar War Child. De reis zullen wij helemaal zelf bekostigen, dus uw bijdrage komt meer dan goed terecht.

Wat zou het mooi zijn als wij samen met u kinderen een mooie toekomst kunnen bieden.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 75 09-01-2020 | 21:39
€ 15 24-12-2019 | 10:28
€ 20 18-12-2019 | 09:52 Voor Wilma en Marloes: wat goed dat jullie dit doen! Veel succes naar de TOP!
€ 50 12-12-2019 | 16:39
€ 500 25-11-2019 | 14:41 Namens Steven en Amber, overige directie Intertraining, steunen wij onze compagnon en oud-directie/moeder uiteraard!! Heel veel succes met deze mooie uitdaging. Wij zijn trots op jullie
Bekijk alle

Het wordt 2021

10-01-2020 | 21:08 Lieve allemaal, 2020 beloofde een geweldig mooie start te krijgen voor mijn moeder en mij. De beklimming naar de top van de Kilimanjaro voor het mooie doel War Child. En plots werd ik geconfronteerd met dusdanige gezondheidsklachten dat het niet verantwoord is om de hoogte van deze berg op te zoeken. Wat een grote teleurstelling. Een heel jaar hebben wij hier beide naartoe geleefd en keihard voor getraind. Een beetje onwerkelijk is het wel. Hoe gaan we hier nou mee om? Nou, dat zal ik jullie vertellen. Wij hebben besloten om deze bijzondere trip niet af te zeggen, maar uit te stellen naar 2021. Ons sponsorgeld blijft staan, dus dat is zeker niet voor niets geweest! Komend jaar gaan we nog een jaar keihard trainen, samen veel wandelen, conditie op pijl houden en uiteraard ga ik mijn uiterste best doen om weer 100% gezond te worden, zodat wij in januari 2021 met een grote glimlach alsnog richting Tanzania gaan. Beloofd is beloofd 👍.
Lees meer