Kempers naar de top

Kempers naar de top van de Kilimanjaro
van totaal € 4.800 (139%)

Moeder (Wilma) en dochter (Marloes) gaan samen een bijzondere tocht maken naar de top van de Kilimanjaro in Tanzania. Hoe gaaf is dat. Al zoveel dingen samen beleefd; van mooie (wandel)vakanties tot samen werken aan ons mooie bedrijf Intertraining. Nu gaan we samen op een heel andere manier weer het uiterste van onszelf vragen. Zowel fysiek als mentaal is de verwachting. Voordat we samen op reis gaan in januari 2020 wordt er natuurlijk eerst een hoop samen getraind, zodat we straks zoveel als mogelijk voorbereid zijn op de trip die gaat komen. In 5,5 dag naar de top, slapen in een tentje, uren achter elkaar lopen, door vijf klimaatzones heen. Van het tropisch regenwoud naar de ijzige kou van de gletsjers op de top. Daarna weer in 1,5 dag naar benden. Wat een avontuur zal dat worden. En wat mooi dat wij dit voor een mooi doel nog zinvoller mogen maken. Voor oorlogskinderen, voor hen die geen mooie jeugd mochten hebben. Laten we samen ons best doen om ervoor te zorgen dat we nog kunnen bijdragen aan een mooie toekomst. Dus steun ons met een mooie bijdrage, alles wordt gewaardeerd. En alles wat wordt gedoneerd gaat allemaal naar War Child. De reis zullen wij helemaal zelf bekostigen, dus uw bijdrage komt meer dan goed terecht.

Wat zou het mooi zijn als wij samen met u kinderen een mooie toekomst kunnen bieden.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 500 25-11-2019 | 14:41 Namens Steven en Amber, overige directie Intertraining, steunen wij onze compagnon en oud-directie/moeder uiteraard!! Heel veel succes met deze mooie uitdaging. Wij zijn trots op jullie
€ 190 11-11-2019 | 08:26 Wilma & Marloes ... live life the best way you can. 😘😘
€ 20 10-11-2019 | 20:45
€ 49 08-11-2019 | 19:58 Wat is er mooier dan doneren in de naam van de jarige Soeredj?
€ 20 08-11-2019 | 19:58
Bekijk alle

Trainen, trainen, trainen

08-07-2019 | 20:15  Ja, leuk! De Kilimanjaro beklimmen. Gaaf hoor. Mooie uitdaging. Staat ook nog op mijn bucket list. Veel succes! Zijn jullie al aan het trainen?  Dit is een greep uit de reacties die wij veel horen. Ja, tis zeker gaaf, spannend, uitdagend, bijzonder en we hopen ontzettend leuk. En ja, we zijn zeker begonnen met trainen. Oke leuk, maar wat houdt dat in...trainen. In mijn (Marloes) geval betekend dat nog een paar keer extra trainen in de week naast wat ik al deed. Sinds mei 2018 ben ik na een aantal jaren niet sporten begonnen met 1 hardlooptraining per week. Daarnaast liep ik dan zelf nog een keer hard. Sinds oktober 2018 sport ik eens in de week met een personal coach en werk ik aan conditie en kracht. Dus ik sportte drie keer in de week en in maart 2019 was ik zover dat ik de circuitrun in Zandvoort mee kon lopen van 12 km. Omstreeks deze tijd kwam ook de beslissing om mee te lopen naar de top van de Kili voor War Child. Het paste eigenlijk wel op de weg die ik ingeslagen was. Mijn personal coach heeft voor ons een heel schema opgesteld om straks goed voorbereid richting Afrika te gaan. Dat houdt in dat we minstens drie maal per week een wandeling van minimaal een uur moeten maken. Daarnaast wil ik blijven hardlopen, want begin september doe ik nog mee aan de Haarlemmermeerrun (10 km) en eind september aan de Dam tot damloop (16 km). Dus ik moet nog even blijven rennen. Wilma en ik trainen nu ook af e n toe samen als extra trainingsmoment met mijn personal coach. Wilma wandelt heel veel. En ook sinds een aantal weken doet zij eens in de week lekker in de buitenlucht aan bootcamp. Wilma is veel in Frankrijk en ik denk dat daar de meeste meters worden gemaakt. Lopend naar de bakker (8km) en weer terug. Lekker uiteten in de middag en daarna terug lopen (13 km) en als er visite is dan lopen zij ook gezellig mee. Zo blijft iedereen in beweging. Ondertussen houdt dit in dat we soms wel 5 keer in de week sporten. Niet dat dat altijd gewaardeerd wordt door de lieve mensen om ons heen, maar we zijn ZO gemotiveerd en we willen ZO graag de top halen dat we gewoon niet te stoppen zijn. Dus dat houdt trainen in. We hopen dat we met deze goede voorbereidingen straks tijdens de tocht ook nog kunnen genieten van de omgeving en ervaring en dat we niet alleen maar bezig zijn met overleven. Een goede voorbereiding is het halve werk.
Lees meer