KLM War Child Kili-Challenge

Raised

33,633
67% reached of total of €50,000

Wereldwijd, leven 142 miljoen kinderen in landen getroffen door conflicten. Kinderen die dagelijks geconfronteerd worden met situaties die zij niet zouden moeten meemaken. Kinderen verdienen een veilige omgeving, waar ze kunnen opgroeien, spelen en leren.

In de afgelopen 100 jaar is KLM naar veel van deze landen gevlogen. Dit is de reden waarom KLM altijd humanitaire organisaties gesteund heeft. Dit jaar lopen wij letterlijk de ‘extra mile’ door met een team KLM-collega’s de hoogste berg van Afrika, de 5.895 meter hoge Kilimanjaro, te beklimmen. Hiermee willen wij zoveel mogelijk geld ophalen om het goede werk van War Child te ondersteunen.             

War Child gelooft in de veerkracht van kinderen. Met programma’s gericht op psychosociale steun, onderwijs en bescherming bieden zij de kinderen steun om te bouwen aan een vreedzame toekomst. Een missie die niet alleen onze support verdient, maar die van iedereen!

Graag vragen wij u om ons mee te helpen zoveel mogelijk geld in te zamelen voor dit belangrijke doel. Iedere bijdrage is welkom.

Namens het KLM War Child-Kili team heel veel dank!