Sandy naar de top van Afrika voor kinderen in oorlogsgebieden

Sandy Schel-van de Wetering

Raised

4,084
106% reached of my target amount €3,840
Closed You can't donate anymore

Yes! Ik ga naar de top van Afrika! Ik ga in januari 2020 de Kilimanjaro beklimmen. Een mooie uitdaging voor mezelf in combinatie met een goed doel. Hierbij heb ik jullie hulp en steun nodig! Ik wil namelijk graag zoveel mogelijk donaties ophalen om het doel van War Child te ondersteunen: het helpen van oorlogskinderen. Ik zou graag € 2.400,- op willen halen voor War Child, hiermee kunnen 25 kinderen een jaar lang geholpen worden door middel van psychosociale hulp en educatie en uiteraard bijdragen aan een kansrijkere toekomst! (voor € 8,- steun je 1 kind een maand, voor € 96 een jaar). Voor mij zal het een zware klim worden, de berg is 5895 meter hoog, waarbij hoogte ziekte op de loer zal liggen door de ijle lucht. In 5,5 dag zal ik naar de top gaan lopen en in 1,5 dag weer terug omlaag. Ik ga 5 klimaatzones passeren, beginnend bij +35 en eindigen rond -20 op de berg. Maar dit alles ga ik doen om kansarme kinderen een toekomst te kunnen geven zoals ieder kind verdient! Hierbij hoort een goede voorbereiding, zowel fysiek als mentaal. En dat is waar ik me mee bezig ga houden het komende jaar. En met de fondsenwerving natuurlijk! Even voor de duidelijkheid: de reis en het verblijf betaal ik natuurlijk zelf: alle donaties gaan rechtstreeks naar War Child! Alvast super bedankt voor jullie steun! Liefs, Sandy

UPDATE 01-05-2019: Wauw, binnen 1,5 maand heb ik mijn streefbedrag al binnen gehaald en daardoor heb ik als eerste de "Kili-Go" voor 2020 behaald en ga ik in januari naar Afrika!
Maar ik stop er niet mee, ik hoop dat ik voor nog 15 extra kinderen geld kan ophalen om ze een betere toekomst te kunnen bieden. Ik heb mijn streefbedrag verhoogd naar € 3840,- Hierdoor kan ik in totaal 40 kinderen kinderen een jaar lang steunen. Steun je mee??


View all