Samen naar het dak van Afrika!

Albert de Leeuw

( Member of team: Marlon en Albert voor War Child )

Raised

1,754
70% reached of my target amount €2,500

Lieve vrienden, familie, mede-avonturiers, War Child-aanhangers,  

Stel je voor: je bekijkt de zonsopgang vanaf de majestueuze Kilimanjaro. De mythische reus die trots boven de Afrikaanse horizon uit torent, met zijn besneeuwde top die de wolken doorklieft. Het beklimmen van de Kilimanjaro is een droom die ik altijd heb gekoesterd en die nu werkelijkheid wordt. Mijn naam is Albert de Leeuw, en ik ga deze uitdaging aan voor War Child. 

De verhalen die mijn ouders deelden over de Kilimanjaro, die ze zeven jaar lang dagelijks vanuit hun oude huis mochten aanschouwen, hebben mij altijd vervuld met verwondering. Nu sta ik op het punt ‘het dak van Afrika’ te beklimmen. Ik heb echter besloten om deze reis te verbinden aan een hoger doel: het helpen van kinderen getroffen door oorlog. En daar heb ik jullie hulp bij nodig! 

Ik vraag jullie om samen met mij de handen ineen te slaan en een verschil te maken in het leven van deze kinderen. Jouw steun, hoe groot of klein ook, zal bijdragen aan het waar maken van hun dromen, net zoals het beklimmen van de Kilimanjaro altijd mijn droom is geweest. Dus, laten we samen deze berg beklimmen, niet alleen in fysieke zin, maar ook in de harten van de kinderen die onze steun zo hard nodig hebben. Elk beetje helpt en brengt ons dichter bij de top van onze gezamenlijke missie: een betere toekomst.  

Dank je wel voor jullie steun! 

Groetjes,

Albert