Kili trotseren 2023

Roos de Vries

Raised

1,665
69% reached of my target amount €2,400
Closed You can't donate anymore

Ik ga de uitdaging aan

In 10 dagen heen en weer, door 5 klimaatzones, naar een hoogte van 5895m. Ik ga in september 2023 de Kilimanjaro beklimmen in Tanzania.

Waarom?

War Child is een fantastische organisatie die honderdduizenden kinderen in oorlogsgebieden helpt. Door kunst en spel kunnen kinderen langzamerhand ingrijpende ervaringen verwerken, weer contact durven maken met andere mensen en het zelfvertrouwen weer terug opbouwen. Zeker kinderen vallen soms weg in de helaas grote hoeveelheid mensen, dus een doel als dit is zo belangrijk. Mijn kleine persoonlijke motivatie daarnaast, is om te zien dat een uitdaging als deze ook kan met een hartritmestoornis en gewrichten die niet helemaal goed zijn. Hierdoor ben ik me mede nog bewuster van mijn geluk opgegroeid te zijn in een welvarend land dat in mijn leven niet te maken heeft gehad met oorlog.

Steun de actie!

Ik hoop dat het bedrag dat ik op kan halen, al is het maar een klein beetje, kan bijdragen aan hulp die zo hard nodig is. Mijn doel: €1 voor elke meter, dus €5895! Al het geld dat wordt opgehaald gaat direct naar War Child. Met €8 per maand kunnen zij al één kind helpen met de programma's van War Child. Laten we samen de uitdaging aangaan: hoeveel kinderen kunnen wij samen helpen? Elk klein beetje helpt al enorm, met een simpele druk op de knop :)

 

Alvast heel erg bedankt!

Roos