Deafhikers for Deaf Warchildren

Pieter Vergeer

( Member of team: Deafhikers for Deaf Warchildren )

Raised

2,760
46% reached of my target amount €5,895

Het is de hoogste berg van Afrika, één van de 'Seven Summits'. Ik ga de uitdaging aan,  om ons team naar hét besneeuwde dak van Afrika, Kilimanjaro te beklimmen, door de vijf klimaatzones, van tropische regenwoud, +25 graden, de dak op, daar waar het wel -12 graden is! Géén stap, uitzicht of indruk is hetzelfde! Deze berg heeft iets magisch!

Dit doen wij voor War Child!

Want jij vindt toch net als wij dat dove en slechthorende kinderen niet thuis horen in een oorlog? Never! Zij verdienen ook een plek op onze Aarde, in deze wereld, zij mogen niet vergeten worden! Zij hebben geen keuze en staan elke dag weer voor een uitdaging. Zoveel kinderen groeien op in de conflictgebieden, en dit aantal blijft helaas maar groeien. Toch kan War Child de kinderen vanwege hun veerkracht leren omgaan met hun veelal traumatische verleden, door (visuele) muziek, dans, toneel, sport en spel (methodes) te bieden. Ze helpen op die manier om de kinderen hun angst, stress en verdriet in een plek geven!

Zelf heb ik heel wat meegemaakt, en ondanks dat ben ik blij dat wij mogen opgroeien in een land als Nederland, waar het zo vanzelfsprekend is dat...  (Wat is vanzelfsprekend? dat we in vrede opgroeien?). Dat is helaas niet in elk land het geval, en niet voor iedereen mogelijk. Laten wij deze kinderen die zo kwetsbaar zijn de hulp bieden die ze nodig hebben!

Wat willen wij doen voor de War Child? De Kili-challenge aangaan!

De Kili-challenge is een leuke en best wel zware uitdaging!

Om 's werelds hoogste vulkaan, de Kilimanjaro (5895 meter), te beklimmen én zoveel mogelijk geld ophalen om kinderen in oorlog te helpen, heb ik al € 100,00 gedoneerd voor de eerste 100 meter: Doel: €1 voor elke meter, dus €5895,-!!! Hoe meer, hoe beter! Hierbij hebben wij wel jouw hulp nodig! Om de top te bereiken!!

Je kunt ons wel helpen door via DONEER NU een sponsorbedrag over te maken! Al het sponsorgeld komt ten goede aan het goede doel. Warchild is aangesloten bij de ANBI.

Wil je sponsoren namens een bedrijf, ook zeer welkom! Neem contact op met mij voor de sponsormogelijkheden.

Of: Ben jij bereid om met ons, de Kili-challenge, 's werelds hoogste vulkaan van Afrika, te gaan beklimmen én samen zoveel mogelijk geld op te halen om de kinderen in oorlog te helpen? Kom dan ons team 'Deafhikers for Deaf Warchildren' versterken! 

Kom bij ons team en doe mee! Of steun ons door een bijdrage te leveren!