Roof for Humanity goes to the top

Narda Beunders

Raised

1,052
35% reached of my target amount €2,950
Closed You can't donate anymore

In de afgelopen 5 jaar heb ik met mijn stichting Roof for Humanity in verschillende gebieden gewerkt met mensen, vaak kinderen, die gevlucht zijn voor oorlog en geweld. De enorme wilskracht, bijzondere levenslessen en alle liefde die ze daar met mij deelden hebben mij zoveel sterker, wijzer en dankbaarder gemaakt.

Zeer bewust en extra dankbaar ben ik voor alle kansen die ik krijg in mijn leven om mezelf te ontwikkelen, kansen die veel mensen en kinderen helemaal niet krijgen door hun verleden en de omstandigheden. WarChild zet zich in voor juist deze oorlogskinderen.

Graag wil ik bijdragen aan het creëren van kansen voor mensen die in erbarmelijke omstandigheden leven, door ruimtes te creëren voor persoonlijke groei, sociale activiteiten en stimuleren van talenten. Dit sluit mooi aan bij de missie en visie van WarChild.

Met deze uitdaging de Kilimanjaro te beklimmen komen twee dingen waar mijn hart ligt samen; me inzetten voor ontheemden, in dit geval kinderen, en m'n persoonlijke wens om deze prachtige berg ooit in mijn leven een keer te beklimmen. Geboren in buurland Kenia en door een aantal projecten in Afrikaanse landen heb ik deze geweldige top vanuit het vliegtuig verschillende keren mogen bewonderen. De gedachte aan deze berg is altijd ergens in mijn hoofd aanwezig als "one day....I should go up there!" And now seems the time :)

Steunen jullie WarChild en help je mij naar de top? Daarmee geef je kinderen uit oorlogsgebieden de kans om zich te ontwikkelen door educatieve projecten en tegelijkertijd echt kind te laten zijn in de sport en spel activiteiten van WarChild.

Let us go for it!

 

 

 


View all

Update vanuit WarChild

19-10-2021 | 18:45 Hour
  Met pijn in het hart heeft War Child de Kili-Challenge 2022 moeten annuleren. Door de coronasituatie in - en het negatieve reisadvies voor - Tanzania kan de expeditie begin komend jaar niet doorgaan. Ontzettend jammer, want ik kon niet wachten de berg op te gaan. Ik blijf mezelf wel inzetten voor kinderen in oorlog. Omdat het nodig is, helaas misschien wel meer dan ooit. Zowel ver weg als dichtbij.In januari zal ik niet op expeditie gaan samen met WarChild. Maar ik ga geen uitdaging uit de weg en daarom ga ik op mijn manier door met me inzetten voor mensen die vergeten lijken te worden vanuit Roof for Humanity.Alswel in samen werking met WarChild om me in te zetten voor oorlogskinderen.En aangezien de berg niet weg loopt...Ga ik de Kili-Challenge alsnog aan wanneer deze weer start.Als ik daarover bericht krijg vanuit WarChild doe ik meteen weer mee! Nogmaals bedankt voor jouw donatie aan mijn Kili-Challenge. Met dit geld help je kinderen in oorlog en geweld. Alle donaties blijven ook optellen voor mijn persoonlijke uitdaging bij de volgende editie van de Kili-Challenge. Daarom zet ik alles op alles om mijn streefbedrag nog steeds te behalen. Hier zal ik actief mee bezig gaan wanneer de berg weer in zicht is en er een nieuwe expeditie datum bekend is.Wanneer de Kili-Challenge weer van start zal gaan heb ik mede door jou al een vliegende start : )Dank!! Heb je hier nog vragen over? Stuur. bel, mail of app me. Of ga naar de Kili-Challenge FAQ pagina. Veel liefs, Narda