Melissa’s Kilimanjaro challenge voor War Child!

Melissa Duijn

Raised

2,750
114% reached of my target amount €2,400
Closed You can't donate anymore

Het is de hoogste berg van Afrika, één van de 'Seven Summits', hét dak van Afrika: De Kilimanjaro. Ik ga de uitdaging aan! Struinend door vijf klimaatzones, van tropisch regenwoud naar -20 graden op de top, zal ik binnen 7 dagen deze bijna 6000 meter hoge, niet-actieve, vulkaan beklimmen voor War Child.

Daarbij is jullie hulp heel hard nodig!

Op naar de Uhuru Peak!

Veel uitleg heeft War Child niet nodig, toch zal ik kort uitleggen waarom ik voor War Child de Kilimanjaro ga beklimmen. Als fanatiek sporter, muzikant en coördinator van een poppodium ken ik de kracht van muziek, sport en spel. Ruim 230 Miljoen kinderen groeien op in conflictgebieden, dit aantal is helaas alleen maar groeiende. Met muziek, spel en beweging spreekt War Child de veerkracht van kinderen aan. Zo zorgen zij ervoor dat deze kinderen hun veelal traumatische verleden een plekje kunnen geven en de touwtjes weer in eigen handen nemen. Jij kan hierbij helpen!

Steun War Child!

Dé voorwaarde om de Kilimanjaro voor War Child te mogen beklimmen is het ophalen van een minimaal sponsorbedrag van € 2.400,-. Ik ga de uitdaging aan, doe jij met mij mee? Alle sponsorbedragen zijn welkom en zeer gewenst! 

Wil jij sponsoren namens een bedrijf? Heel tof en zeer welkom!! Neem contact met mij op voor sponsormogelijkheden! Mail naar Me@melissaduijn.nl

ALVAST BEDANKT!