Dam tot Dam barefoot 👣 and the Kili-challenge on shoes! 🥾

Marco Bakker

Raised

2,581
107% reached of my target amount €2,400
  • Kinderen kiezen er altijd voor , ondanks de zware omstandigheden, om samen te spelen. Dat raakt mij diep in mijn hart. Daarom zal ik, met deze oorlogskinderen in gedachten, dit jaar de Kilimanjaro (met schoenen) gaan beklimmen en de Dam tot Dam loop blootvoets afleggen. Voor hen wil ik voelen en geven. Doe je met me mee? Doneer dan s.v.p. 🙏

 

  • Voor mijn studie cranio-sacraal therapie, aan het Upledger Instituut Nederland, geef ik regelmatig oefenbehandelingen. 

    Cranio-sacraal (therapie) betekent schedel en heiligbeen. De Kilimanjaro heeft een top en een voet van de vulkaan. De vulkaan is een soort mega organisme en is net als wij onderhevig aan allerlei invloeden van buitenaf. Het menselijk lichaam laat telkens weer iets anders zien. Afhankelijk van waar wij fysiek en mentaal aan bloot staan , is iedere behandeling anders. Afhankelijk van weersomstandigheden op de Kili is de beleving, intensiteit en de zwaarte van de route telkens anders. Zo wil ik een koppeling maken met onze challenge en de therapie die ik geef. Wil je hier een ontspannen stukje Kilimanjaro dicht bij huis ervaren en zodoende de oorlogskinderen steunen? Wil je iets goeds doen voor jezelf en daarmee ook nog een goed doel steunen, boek dan een behandeling. Het bedrag gaat zodoende direct naar Warchild.

    Hierbij wil ik Pien van Yoga in Abcoude (yogainabcoude.nl) hartelijk bedanken voor het beschikbaar stellen van de behandelruimte voor dit mooie doel!