Laatste loodjes!

27 december 2019 17:52

Hallo allemaal,

 

Allereerst natuurlijk onwijs bedankt voor de donaties!! Zonder jullie hulp was ik nooit zo ver gekomen: inmiddels over de 80% van het streefbedrag binnen kunnen halen.. Ongelooflijk.

Qua voorbereiding veel gewandeld door weer en wind, mijn regenjack is absoluut waterdicht ;) Bovendien een fantastisch voorbereidingsweekend gehad in de Ardennen, begeleid door Mountain Network met fysieke testjes en technische lesjes. Zoals te zien op de foto's onderaan dit bericht. Materialen zijn binnen, vliegticket is geboekt, visum is aangevraagd. Een hoop vinkjes kunnen afwerken.  

Daarnaast ben ik meer te weten gekomen over War Child en specifieke projecten, wat super motiverend was. Wat een ontzettend mooi doel supporten we hiermee, dat maakt me trots!

Het komt heel dichtbij, een paar weken te gaan! Nu gaat het om de laatste loodjes en die zijn toch het zwaarst. Ik ben er nog niet met de fondswerving, ik hik tegen die 18% aan. Daarom wil ik jullie nog één keer om hulp vragen: willen jullie dit bericht/deze actiepagina delen in jullie omgeving? Er zijn veel oorlogskinderen bij geholpen!

Nogmaals bedankt voor jullie steun!!

 

Hartelijke groetjes,

Irene

 

 Foto impressie Ardennen weekend:

Foto (selfie) impressie van wandelingen en trainingen: