Trainingsweekend en een Kili-GO

28 October 2019 14:21

 Afgelopen donderdag werd ik geschept door een auto en belande met bijn hoofd op de straat. Wonder boven wonder heb ik geen blijvend letsel. Wel is mijn fiets total loss. maar dat is maar blik zeggen we dan.

Na de landing was mijn eerste gedachte "NEEEE, m'n Kili!" Direct gevolgd door "Neee, m'n Kili trainingsweekend!"

Na te zijn nagekeken door de ambubroeders kon ik gehavend mijn dagelijkse reis naar Den Haag vervolgen. De nacht en dag erop heb ik veel kunnen rusten.

Het Trainingsweekend van Warchild & Mountain Network was iets dat ik niet wilde missen. Niet alleen zou het een graadmeter zijn qua fysiek maar het geeft ook de mogelijkheid om de mensen waar je in januari mee die berg opgaat beter te leren kennen.

Ik heb laten weten dat ik wel zou komen maar dat ik waarschijnlijk niet met alles zou meedoen.

Wat was het een fijn weekend en wat is het een fijne groep. Zo verschillend maar iedereen met het hart op de juiste plaats. Misschien ook logisch als men zich inzet voor een doel als kinderen in oorlogsgebieden.....

Anyway, vandaag gaat het weer een stuk beter met me, De krorsten beginnen zelfs al een beetje los te laten (ik kan er niet vanaf blijven).

Over 70 dagen is het zover! dan gaan we die berg op mits je in ieder geval je Kili-Go hebt gehaald....  Warchild stelt een minimum drempel van €2400,- per deelnemer om te mogen participeren aan de Kili-Challenge 2020. Op zich natuurlijk goed dat je een minimum moet binnenhalen maar het levert ook best wat stress op en er gaat veel meer tijd in zitten als gedacht. Vanmorgen heeft één van de bedrijven laten weten dat de een klein bedrag wilde doneren. Altijd goed! Erg veel bedrijven hebben laten weten dat ze om de ene of andere reden niet meedoen. En dit bedrijf wilde dus wel meedoen. Super goed. Enkele uren later kreeg ik een berichtje dat er een nieuwe donatie was gedaan en Ja-hoor ik ben over de €2400,- heen. Wat een last van m'n schouders. En weet je, het klinkt misschien gek maar ik heb weer meer zin om te werven. Waarschijnlijk omdat de druk er nu af is.

 

Een mooie dag vandaag.