Diana's Kili Challenge 2023

Diana Manger

( Member of team: KROONTJES KILI CHALLENGE 2023 )

Raised

2,472
103% reached of my target amount €2,400
Closed You can't donate anymore

Help je mee?

Het begon met een wens: de Kilimanjaro beklimmen. Een erfenis. En een linkje naar de Kili-Challenge.

En dus ga ik trainen. En klimmen. Lang, hoog, ver. Met in mijn achterhoofd waarvoor ik het doe: kinderen die van binnen kapot zijn gemaakt door een oorlog waar zij nooit voor zouden kiezen. Wij volwassenen blijkbaar wel. We staan collectief bij ze in het krijt. Daarom doet mijn hele gezin mee en klimmen wij voor alle oorlogskinderen naar de top van de Kilimanjaro. Stap voor stap.

We willen een flink bedrag ophalen: minstens 7.200 euro. Om kinderen die uit een oorlog komen weer op weg te helpen naar een mooie toekomst.

Wil jij War Child ook steunen? Wees gerust! Je hoeft niet per se ook de Kilimanjaro te beklimmen (mag wel natuurlijk). Jouw bijdrage aan onze challenge is al een enorme steun! Onze reis betalen we natuurlijk zelf. 

Alles wat we ophalen gaat direct naar hulp aan oorlogskinderen. Al voor € 8,- krijgt een kind een maand lang hulp: met sport en spel, onderwijs en psycho-sociale ondersteuning helpen ze oorlogskinderen aan een betere toekomst.

Nóg fijner is het, als je besluit om voor 5 jaar en € 8,- per maand donateur te worden. Dan help je structureel en krijgen wij het bedrag van € 480,- opgeteld bij ons streefbedrag. (En jij belastingvoordeel). Als je dit wilt doen, neem dan even contact met mij op?

Dank je wel!