Help Danielle en Warchild naar de top.....

Danielle Poolman

Raised

5,775
240% reached of my target amount €2,400
Closed You can't donate anymore

Ik, Danielle Poolman, heb altijd gezegd dat ik ooit in mijn een leven een berg wil beklimmen. Waarom? Geen idee, noem het my gut feeling. @nywhay, bij het lezen van het Fly KLM Magazine zag ik de advertentie van de Killichillange en dacht WOW en OMG..…. dit is mijn kans voor de klim naar de top van de Kilimanjaro op 18 januari 2020 in Tanzania in combinatie met het goede doel Warchild!! De Kilimanjaro is 5895 meter hoog en is het dak van Afrika.

Als directeur van het mooie bedrijf VKS en moeder van zoon Tim (19) is er niks mooiers dan dat je je werknemers en kind ziet groeien. Dat ze in alle veiligheid en geborgenheid zichzelf kunnen en mogen zijn, buiten kunnen spelen, datgene mogen ontplooien waar ze goed in zijn en waar ze telkens meer van willen en dat ze kunnen groeien naar hen ultieme zijn of essentie in het leven. Voor, met en in verbinding met elkaar in alle veiligheid en geborgenheid haal je het beste uit jezelf en je medemens en wat je geeft krijg je terug….

Onze missie bij VKS is om in Nederland schonere werk-, leef-, leer- en speelomgevingen te creëren door samen te werken met ons team van ondernemende en onderscheidende professionals, die een sterke visie hebben op innovaties in ons eigen vakgebied en de maatschappij hieromheen. 

Vanuit onze gezamenlijke visie blijven we constant onze grenzen verleggen en op zoek naar de professionele en unieke opdrachtgever die wij kunnen ontzorgen zodat wij vanuit onze saamhorigheid en verbinding onze bijdrage aan de maatschappij kunnen vergroten en het ons passie, plezier en vreugde geeft! 

Dit kunnen wij met en voor elkaar tot stand brengen in een schoon en veilig Nederland. In oorlogsgebieden zijn de omstandigheden heel anders. Wereldwijd groeit een op de vijf kinderen op in oorlog. Al die kinderen die dingen hebben gezien die ze niet horen te zien of te voelen. Die gebukt gaan onder stress, trauma’s, nachtmerries. Al die gebroken gezinnen. Warchild helpt ze om de controle over hun leven terug te pakken.

Warchild creëert veilige plekken voor kinderen in oorlog. Hier helpen ze kinderen hoe ze conflicten vreedzaam op kunnen lossen, hun zelfvertrouwen vergroten en organiseren ze creatieve activiteiten rondom thema’s als ongelijkheid, discriminatie en religie. De bescherming van een veilige plek geeft kinderen in oorlog de kans om te spelen, leren en weer aan een toekomst te bouwen.

Draag je Warchild ook een warm hart toe en wil je mij en Warchild helpen naar de top? Sponsor mij via onderstaande button of via deze link https://kilichallenge.voorwarchild.nl/actie/danielle-poolman.  Omdat VKS graag haar bijdrage aan de maatschappij vergroot verstrekken wij dit jaar geen kerstgeschenken aan onze relaties, maar doneren wij deze blijken van waardering dit jaar graag aan Warchild.

 Help Danielle naar de top en VKS verdubbelt elke donatie, gun elk kind een gelukkig leven..….

Op deze manier maken wij met z’n allen de wereld een beetje mooier en wat je geeft krijg je terug……

Delen is lief….!!!

 

Liefs,

Danielle x