Cindy's Kili-Challenge: klimmen met een doel!

Cindy Kersten

Raised

5,370
223% reached of my target amount €2,400
Closed You can't donate anymore

Een geweldige kans om mee te mogen doen aan de Kili-Challenge.

Doel: het beklimmen van de hoogste berg van Afrika, de Kilimanjaro!

De afgelopen jaren is mijn leven er heel anders uit gaan zien. Ik straal kracht en vertrouwen uit die ik graag bezegeld zou willen zien met deze avontuurlijke onderneming.
Een fysieke en mentale uitdaging om gedurende 7 dagen door 5 klimaatzones het hoogste punt op 5895m hoogte (Uhuru Peak = Top van de Vrijheid) te bereiken.
Een mooi doel, hè?

Het mooiste is, dat ik dit niet alleen voor mezelf doe, maar geld inzamel voor War Child. Wat een geweldig goed doel om me voor in te zetten! War Child helpt kinderen in oorlogsgebieden dmv psychosociale hulp om hen de traumatische ervaringen te helpen verwerken. Ook door de onderwijsmethode 'Can't wait to learn' krijgen deze kinderen kansen om te bouwen aan een toekomst van vrijheid en vertrouwen. Help jij ook mee?

Ik heb jouw hulp namelijk nodig om deze top te halen!
Steun je mij, steun War Child. Ik streef er naar om 2500,00 euro op te halen voor deze organisatie. Het kost gemiddeld 8,00 euro om een kind een maand lang te laten deelnemen aan de programmas's van War Child. Elke euro is welkom en komt volledig ten goede aan War Child. 
Reis en verblijf bekostig ik uiteraard zelf.

 

Doe goed en steun!

Dank jullie wel XXX    liefs Cindy