Annemijn naar de top!

Annemijn van Zijverden

( Lid van team: Moeder & Dochter naar de top )

Opgehaald

1.660
66% bereikt van mijn streefbedrag € 2.500

Wie had dat gedacht dat ik ooit de hoogste berg van Afrika zou gaan beklimmen. Als kind had ik een hekel aan wandelen in de bergen, maar moest ik mee van mijn moeder. Nu, zoveel jaren later, kies ik er zélf voor om samen met mijn moeder de Kili-challenge aan te gaan! Hoe leuk om dit samen te kunnen doen. Ik verwacht dat het een mooie, zowel mentale als fysieke uitdaging zal zijn.

En wat het nog mooier maakt is dat ik hiermee ook War Child kan steunen, een wat mij betreft ontzettend belangrijk doel. Ik heb zelf veel affiniteit met kinderen. Met veel liefde werk ik met kinderen. Ieder kind verdient een eerlijke kans in het leven. Ik ben me ervan bewust dat ik het geluk heb gehad om in een stabiele, veilige omgeving op te groeien. Helaas is dit niet voor ieder kind weggelegd. Ik kan me niet voorstellen hoe het is om als kind op te groeien in oorlog. Ik vind het heel mooi dat War Child probeert kinderen in conflictgebieden weer toekomstperspectief te bieden door verschillende projecten gericht op psychosociale steun, onderwijs en bescherming. Een veilige basis is bovendien de basis voor een hoopvolle toekomst. Door geld in te zamelen middels de Kili-challenge hoop ik mijn steentje hieraan bij te dragen.

Mijn doel is om minstens 2500 euro op te halen. Wil jij mij hierbij helpen? Ieder beetje helpt! 

Al het gedoneerde geld gaat natuurlijk direct naar War Child! De kosten van de expeditie zijn vanzelfsprekend voor mijn eigen rekening. 

Dankjewel!