Oost West Thuis Best

Normal 9da92c28dc5d964695e68139ccbaab357d20d0e8
24-12-2020 | 20:19

Lieve donateurs,

Vanaf deze plek wil ik jullie allen een hele Fijne Kerst & Gezond Nieuw Jaar toewensen!

De geplande Kili Challenge expeditie in januari is doorgeschoven naar september 2021, dus nog even geduld, maar tegelijkertijd ook meer tijd voor sponserwerving en voorbereiding ...!?

Op dit moment kunnen we weinig kanten op en moeten we de komende tijd nog even binnen blijven, maar ben me aan het inlezen en mentaal aan het voorbereiden met Kilimanjaro - The Trekking Guide to Africa's Highest Mountain van Henry Stedman (Kilimanjaro: The Ultimate Guide to Africa's Highest Mountain! (climbmountkilimanjaro.com). Zeer informatief en vol interessante wetenswaardigheden!

Dichter bij huis staat de Dutch Mountain Trail op het programma in het nieuwe jaar ... een wandelroute van 101 kilometer door het Zuid-Limburgse heuvelland inclusief the 7 Summits ... van Nederland! Dutch Mountain Trail wandelgids - Dutch Mountain Film Festival (dmff.eu)

Ter inspiratie een citaat uit het boek De levende berg van Nan Sheperd, dat ik nu aan het lezen ben.

Vaak geeft de berg zichzelf pas volleidg als ik geen bestemming heb, als ik nergens in het bijzonder aankom, maar slechts op weg ben gegaan om bij de berg te zijn, zoals je een vriend bezoekt met geen ander doel dan zijn gezelschap

Ik zit dus niet echt stil ... maar sta te popelen om op pad te gaan en jullie allen weer in levende lijven te kunnen ontmoeten in 2021!

Voor nu pas goed op jezelf & blijf gezond! Groet, Yvonne