Walking the Kili for War Child!

Wendy van Vliet
Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren
Normal 5cbe0ac638055ca836008de7a858da8cc237c194
van totaal € 2.500 (103%)

Lieve allemaal,
So happy to announce I'm gonna 'Walk the Kili for War Child!'
Een blij en vrolijk kind tovert een glimlach op ieders gezicht! Zelfs kinderen die zijn gevlucht voor oorlog en geweld, hebben een natuurlijke kracht om zich aan te passen aan nieuwe omstandigheden. En toch laat al het leed dat zij meemaken in hun jonge leven, zijn sporen na. Onder die vrolijke lach en hun aanstekelijke geschater gaat een hoop verdriet en pijn schuil. Voor veel te veel kinderen is dit dagelijkse realiteit en hun toekomst is ongewis. War Child zet zich in om het leed enigszins te verzachten door psychosociale hulp en bescherming. Duizenden kinderen krijgen ook de mogelijkheid om onderwijs te volgen. Een fantastische manier om kansen te creëren voor hun leven in betere tijden. En naar school gaan is ook gewoon heel leuk!
Mijn moederhart klopt al ruim 13 jaar, want ik ben gezegend met twee prachtige jongens. En zij met een leven in vrijheid en voorspoed. Dit contrast is mijn belangrijkste drijfveer voor de Kili-Challenge: wandelen naar de hoogste top van Afrika! De beklimming van de Kilimanjaro is synoniem aan kracht, schoonheid en doorzettingsvermogen. Alles wat oorlogskinderen in zich hebben.
Willen jullie mij steunen om dit avontuur aan te kunnen gaan? Ik wil dolgraag naar de top en terugkomen met een ervaring rijker én een mooi bedrag voor War Child!
Hartelijke groet,
Wendy
Ps. De kosten voor de reis betaal ik zelf. En ik ga samen met een maatje: Michiel Schoonderwoerd, de vader van Stijn, een vriendje van mijn zoon Kibo!
Dear all,
In January 2019 I'm going to walk the Kilimanjaro in Tanzania for War Child. Being a mother of two boys who live in freedom and happiness, I would like to give meaning to the lives of thousands of children who are suffering from war and violence. That's why I will join the Kili-Challenge! Would you support me in reaching my goal? Thank you so much!
Warm regards,
Wendy
For international donations please go to https://www.warchildholland.org/donate
Add my name and Walking the Kili for War Child and the amount will be added to my account. Thank you in advance!!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 25 13-01-2019 | 01:00
€ 50 10-01-2019 | 01:00
€ 160 09-01-2019 | 01:00
€ 10 07-01-2019 | 01:00
€ 5 05-01-2019 | 01:00