Normal a161ec9f906bf8dd250af5cd64278e6afa445468

Samen klimmen met Anne-Marie en Eva

Tina de Bruin

( Lid van team: Team Tina, Eva en Anne-Marie  )

Opgehaald

825
34% bereikt van mijn streefbedrag € 2.400
Afgesloten Je kunt niet meer doneren

De Kilimanjaro beklimmen is een uitdaging , maar staat niet in verhouding tot de uitdagingen waarmee vluchtelingen en kinderen in oorlogsgebieden dagelijks mee te maken hebben.

Eva en Anne-Marie zijn twee van mijn hartsvriendinnen en met hen durf ik de uitdaging aan , zeker als we daarmee geld kunnen ophalen voor mensen die dat heel hard nodig hebben.

Ik hoop dat heel veel mensen ons een handje willen helpen middels een financiële bijdrage , knuffelen mag ook maar daar staat een vergoeding tegenover , die rechtstreeks richting warchild gaat.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.