Suus gaat het dak van Afrika op!

Suzanne van Woerden

( Member of team: Suus & Teun )

Raised

135
5% reached of my target amount € 2.400
Qr

Toen mijn vriend Teun vertelde over zijn plan om de Kilimanjaro te beklimmen, was ik meteen enthousiast. Voor hem.. want zou ik dit zelf ook kunnen? Ja, ik ga ervoor! Ik zal tot het uiterste moeten gaan, mezelf tegenkomen en grenzen moeten verleggen, maar het wordt sowieso een onvergetelijk avontuur en een ervaring die me voor altijd bij zal blijven.
En hoe mooi is het om dat niet alleen voor mezelf te doen, maar vooral ook voor een heleboel kinderen die helaas in oorlog moeten leven. Een kind hoort niet in een oorlog. Wij willen voor deze beklimming minstens €4800,- ophalen voor War Child. Dit geeft een onwijze motivatie om die top te halen!
Help jij mee om bergen te verzetten voor kinderen in oorlog? Doneer nu!

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.