Walking for War Child

Saskia HS

( Lid van team: Walking for War Child )

Opgehaald

3.845
96% bereikt van mijn streefbedrag € 4.000
Afgesloten Je kunt niet meer doneren

 

In januari 2020 ga ik de Kilimanjaro beklimmen voor War Child.

Waarom? Eerlijk is eerlijk, het is natuurlijk een fantastische persoonlijke uitdaging. "I love a challenge" en het lijkt mij zo gaaf om daar boven op de hoogste berg van Afrika de zon op te zien komen en mezelf te bewijzen dat ik deze uitdaging aan kan.

Om dat voor War Child te kunnen doen, maakt het extra bijzonder. Ik vind de missie waar War Child voor staat, het helpen van kinderen in conflictgebieden, belangrijk. Hoe vaak zie jij geen documentaires waaruit de enorme impact van geweld en conflict op overlevenden heeft? Om op deze manier mijn steentje te kunnen bijdragen aan hulp voor kinderen en ze de kans op een betere toekomst te bieden is fantastisch.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.