Ieder kind een kans

Rick Noorlander

Raised

285
11% reached of my target amount € 2.500
Qr

Still to go:

Mijzelf uitdagen, ontwikkelen en gelijktijdig een impact maken waar het meest nodig is. Dit is voor mij de Kili-Challenge.

Kilimanjaro is met 5895 meter Afrika’s hoogste berg. Ook is het één van de ''Seven Summits'' (de hoogste bergen van elk continent). Het is een tocht van zeven dagen door vijf verschillende klimaatzones, van tropisch regenwoud tot ruw, ijskoud terrein met als ultieme beloning, zonsopkomst op de Uhuru Peak (uhuru is Swahili voor ‘vrijheid’).

Ik doe in januari 2022 mee aan de Kili-Challenge voor War Child. Naast het onvergetelijke avontuur naar Uhuru Peak, is het een enorme uitdaging om zoveel mogelijk geld op te halen voor kinderen in oorlog. Ruim 500 helden hebben in het verleden al meer dan een half miljoen euro opgehaald! Hierdoor kan War Child zich inzetten voor een veilige plek van kinderen in oorlog, aanbieden van psychosociale hulp en educatie.

Ik pak deze kans om alles uit mijzelf te halen, zodat ieder kind een kans krijgt. Daarnaast hoop ik tijdens deze uitdaging een inspiratie te zijn voor anderen die dromen hetzelfde te doen.

Help jij ook mee?

Sponsor mijn Kili-Challenge door te klikken op ‘’doneer nu’’ en deel mijn actiepagina. Op deze manier kunnen wij zoveel mogelijk geld ophalen en anderen inspireren hetzelfde te gaan doen.

Wat zou het een prestatie zijn om voor iedere meter omhoog één euro te doneren aan War Child.

Enorm bedankt (Swahili: Asante).

Rick

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.