Roof for Humanity goes to the top

Narda Beunders

Raised

1.052
35% reached of my target amount € 2.950
Qr

In de afgelopen 5 jaar heb ik met mijn stichting Roof for Humanity in verschillende gebieden gewerkt met mensen, vaak kinderen, die gevlucht zijn voor oorlog en geweld. De enorme wilskracht, bijzondere levenslessen en alle liefde die ze daar met mij deelden hebben mij zoveel sterker, wijzer en dankbaarder gemaakt.

Zeer bewust en extra dankbaar ben ik voor alle kansen die ik krijg in mijn leven om mezelf te ontwikkelen, kansen die veel mensen en kinderen helemaal niet krijgen door hun verleden en de omstandigheden. WarChild zet zich in voor juist deze oorlogskinderen.

Graag wil ik bijdragen aan het creëren van kansen voor mensen die in erbarmelijke omstandigheden leven, door ruimtes te creëren voor persoonlijke groei, sociale activiteiten en stimuleren van talenten. Dit sluit mooi aan bij de missie en visie van WarChild.

Met deze uitdaging de Kilimanjaro te beklimmen komen twee dingen waar mijn hart ligt samen; me inzetten voor ontheemden, in dit geval kinderen, en m'n persoonlijke wens om deze prachtige berg ooit in mijn leven een keer te beklimmen. Geboren in buurland Kenia en door een aantal projecten in Afrikaanse landen heb ik deze geweldige top vanuit het vliegtuig verschillende keren mogen bewonderen. De gedachte aan deze berg is altijd ergens in mijn hoofd aanwezig als "one day....I should go up there!" And now seems the time :)

Steunen jullie WarChild en help je mij naar de top? Daarmee geef je kinderen uit oorlogsgebieden de kans om zich te ontwikkelen door educatieve projecten en tegelijkertijd echt kind te laten zijn in de sport en spel activiteiten van WarChild.

Let us go for it!

 

 

 

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.