Een nieuw avontuur!

02 October 2020 15:40

Toen ik over deze challenge hoorde, werd ik gelijk enthousiast! Al een lange tijd droom ik over het beklimmen van de Kilimanjaro. 

Dat ik met deze klim niet alleen mijn droom, maar ook de droom van kinderen in oorlogsgebieden kan laten uitkomen vind ik geweldig. War Child biedt kinderen die met oorlog te maken hebben (of hebben gehad) bescherming, psychische hulp en een kans op onderwijs. Een belangrijk onderdeel van deze hulp van War Child vind ik dat ieder kind wordt geholpen op een manier die bij hen past. Meer informatie

Nu mijn vorige droom wordt verwezenlijkt, heb ik een nieuwe; dat ik met deze actie na mijn eigen afstuderen weer nieuwe kansen creëer voor toekomstige studenten uit oorlogsgebieden. 

Ik zal jullie met deze blogs een beetje op de hoogte houden van alle vooruitgangen. Jullie zullen je misschien afvragen in hoeverre de Covid-19 uitbraak de uitdaging verandert. Dit is nog niet duidelijk, maar zal snel duidelijker worden. Mocht de beklimming in januari niet door kunnen gaan, dan zal deze worden verplaatst naar september volgend jaar en dan doe ik zeker weer mee. De donaties zullen hoe dan ook naar War Child gaan dus laat dit je er niet van weerhouden om te doneren!