Bergen verzetten voor kinderrechten

Marije Pricker

Nog te gaan

Qr
van totaal € 2.400 (19%)

Kinderen zouden onbezorgd moeten kunnen leven. Ze horen zich op een plezierige manier te kunnen ontwikkelen zonder bang te zijn.

Met deze sportieve uitdaging wil ik de toon zetten voor een betere wereld. Na mijn afstuderen start ik mijn carrière als mensenrechtenadvocaat. Het ophalen van donaties voor kinderen in oorlogssituaties lijkt mij daarvoor de ideale start. 

Iedere donatie zal ten goede komen aan War Child. De reis en bijkomende kosten voldoe ik uiteraard zelf. Wel zal iedere donatie mij een extra beetje mentale support geven waarmee ik met goede moed de Kilimanjaro zal trotseren! 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 15 17-10-2020 | 15:41
€ 25 09-10-2020 | 14:24 Hoi Marije, goed te zien dat je nog steeds aan teamsport doet :). Heel mooi plan voor belangrijk doel. Veel succes en plezier! Groet, Joost
€ 15 09-10-2020 | 08:34
€ 10 09-10-2020 | 08:19 Supergoed en enthousiast initiatief!
€ 10 09-10-2020 | 08:16
Bekijk alle

Een nieuw avontuur!

02-10-2020 | 15:40 Toen ik over deze challenge hoorde, werd ik gelijk enthousiast! Al een lange tijd droom ik over het beklimmen van de Kilimanjaro.  Dat ik met deze klim niet alleen mijn droom, maar ook de droom van kinderen in oorlogsgebieden kan laten uitkomen vind ik geweldig. War Child biedt kinderen die met oorlog te maken hebben (of hebben gehad) bescherming, psychische hulp en een kans op onderwijs. Een belangrijk onderdeel van deze hulp van War Child vind ik dat ieder kind wordt geholpen op een manier die bij hen past. Meer informatie Nu mijn vorige droom wordt verwezenlijkt, heb ik een nieuwe; dat ik met deze actie na mijn eigen afstuderen weer nieuwe kansen creëer voor toekomstige studenten uit oorlogsgebieden.  Ik zal jullie met deze blogs een beetje op de hoogte houden van alle vooruitgangen. Jullie zullen je misschien afvragen in hoeverre de Covid-19 uitbraak de uitdaging verandert. Dit is nog niet duidelijk, maar zal snel duidelijker worden. Mocht de beklimming in januari niet door kunnen gaan, dan zal deze worden verplaatst naar september volgend jaar en dan doe ik zeker weer mee. De donaties zullen hoe dan ook naar War Child gaan dus laat dit je er niet van weerhouden om te doneren! 
Lees meer