Dam tot Dam barefoot 👣 and the Kili-challenge on shoes! 🥾

Marco Bakker

Opgehaald

2.581
107% bereikt van mijn streefbedrag € 2.400
  • Kinderen kiezen er altijd voor , ondanks de zware omstandigheden, om samen te spelen. Dat raakt mij diep in mijn hart. Daarom zal ik, met deze oorlogskinderen in gedachten, dit jaar de Kilimanjaro (met schoenen) gaan beklimmen en de Dam tot Dam loop blootvoets afleggen. Voor hen wil ik voelen en geven. Doe je met me mee? Doneer dan s.v.p. 🙏

 

  • Voor mijn studie cranio-sacraal therapie, aan het Upledger Instituut Nederland, geef ik regelmatig oefenbehandelingen. 

    Cranio-sacraal (therapie) betekent schedel en heiligbeen. De Kilimanjaro heeft een top en een voet van de vulkaan. De vulkaan is een soort mega organisme en is net als wij onderhevig aan allerlei invloeden van buitenaf. Het menselijk lichaam laat telkens weer iets anders zien. Afhankelijk van waar wij fysiek en mentaal aan bloot staan , is iedere behandeling anders. Afhankelijk van weersomstandigheden op de Kili is de beleving, intensiteit en de zwaarte van de route telkens anders. Zo wil ik een koppeling maken met onze challenge en de therapie die ik geef. Wil je hier een ontspannen stukje Kilimanjaro dicht bij huis ervaren en zodoende de oorlogskinderen steunen? Wil je iets goeds doen voor jezelf en daarmee ook nog een goed doel steunen, boek dan een behandeling. Het bedrag gaat zodoende direct naar Warchild.

    Hierbij wil ik Pien van Yoga in Abcoude (yogainabcoude.nl) hartelijk bedanken voor het beschikbaar stellen van de behandelruimte voor dit mooie doel! 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.