Normal 9dad87c6a5b3f59ae1e75899aeab407d055466c3

Jessica Wohrmann beklimt Kilimanjaro

Jessica Wohrmann

Raised

2.523
105% reached of my target amount €2.400
Closed You can't donate anymore

Lieve allemaal,
momenteel ben ik druk met studeren en de wereld overreizen. Maar naast deze activiteiten probeer ik toch een voorbeeld en inspiratie te zijn voor anderen en mij in te zetten voor goede doelen. Dit jaar zet ik mij in voor War Child en jullie kunnen mij met alle kleine beetjes helpen. Ik ga namelijk de KILIMANJARO beklimmen! Ja dat hoor je goed, maar daarvoor heb ik echt jullie hulp nodig! Ik moet namelijk minimaal 2400 euro inzamelen en nog 4000 euro zelf inleggen om de reis mogelijk te maken.
De feestdagen komen eraan en wij zijn waarschijnlijk al volop aan het voorbereiden en cadeau's aan het inkopen. Dat is niet voor iedereen vanzelfsprekend en al helemaal niet voor kinderen in oorlogsgebieden. War Child helpt deze kinderen op het gebied van psychosociale hulp, educatie en veiligheid. Dit wordt gedaan in een veilige omgeving waar kinderen weer even kind kunnen zijn: een Safe Space (https://www.warchild.nl/safe-space)
Daarom introduceer ik jullie; de flessenactie!
Met elke fles die ingezameld wordt, komen we dichterbij die Safe Space die wij mogelijk willen maken.
Lever jij een lege fles terug in bij de supermarkt? Dan ben je een topper! Maar in plaats van het statiegeld te ontvangen kan je dit op deze pagina doneren aan War Child. Hopelijk help jij mij en War Child mee!
Alvast grote dank en veel liefs,
Jessica

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.