Cindy's Kili-Challenge: klimmen met een doel!

Cindy Kersten
Qr
van totaal € 2.400 (223%)

Een geweldige kans om mee te mogen doen aan de Kili-Challenge.

Doel: het beklimmen van de hoogste berg van Afrika, de Kilimanjaro!

De afgelopen jaren is mijn leven er heel anders uit gaan zien. Ik straal kracht en vertrouwen uit die ik graag bezegeld zou willen zien met deze avontuurlijke onderneming.
Een fysieke en mentale uitdaging om gedurende 7 dagen door 5 klimaatzones het hoogste punt op 5895m hoogte (Uhuru Peak = Top van de Vrijheid) te bereiken.
Een mooi doel, hè?

Het mooiste is, dat ik dit niet alleen voor mezelf doe, maar geld inzamel voor War Child. Wat een geweldig goed doel om me voor in te zetten! War Child helpt kinderen in oorlogsgebieden dmv psychosociale hulp om hen de traumatische ervaringen te helpen verwerken. Ook door de onderwijsmethode 'Can't wait to learn' krijgen deze kinderen kansen om te bouwen aan een toekomst van vrijheid en vertrouwen. Help jij ook mee?

Ik heb jouw hulp namelijk nodig om deze top te halen!
Steun je mij, steun War Child. Ik streef er naar om 2500,00 euro op te halen voor deze organisatie. Het kost gemiddeld 8,00 euro om een kind een maand lang te laten deelnemen aan de programmas's van War Child. Elke euro is welkom en komt volledig ten goede aan War Child. 
Reis en verblijf bekostig ik uiteraard zelf.

 

Doe goed en steun!

Dank jullie wel XXX    liefs Cindy    

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 10 13-03-2020 | 17:53 Zeer belangrijk om zoiets té organiseren voor een zeer goed doel!
€ 5 17-01-2020 | 19:09
€ 10 17-01-2020 | 10:10
€ 10 16-01-2020 | 07:24 Veel succes groetjes Lily 🥰😛
€ 25 15-01-2020 | 21:20 Heel veel succes Cindy ! En vergeet vooral niet te genieten ;-)
Bekijk alle

Dank!

17-01-2020 | 00:00 Terugblik jaar van trainen, acties en andere voorbereidingen........ Ik wil graag iedereen ontzettend bedanken voor de vele steun die ik al gekregen heb. Sponsoren via donaties, vele schouderklopjes en succes wensen. Grote dank! ❤ In dit laatste bericht, voordat ik de finale van mn Kili-challenge in ga, een overzicht van acties en voorbereidingen.   Acties in de vorm van een kledingbeurs, ramen lappen, kaarten knutselen en verkopen, braderieën met speelgoed en kinderboeken, lessen ontwerpen en geven in groep 1 t/m 8 van Mariaschool, sponsorloop, spinningevent, deelname Zumbamarathon, emballage supermarkten, bingo. 4 seizoenen aan wandelingen: zo'n 550 km in de benen. Naast het vele wandelen effectief trainen. 6 dagen per week actief. Dus even volleybalstop, wel spinnen, trainingsweekend Ardennen, sportschool met krachtoefeningen, fysiotherapie, massages, ademtraining technieken uit boek Zuurstofwinst, hoogtetent en training met zuurstofmasker. Alles met de nodige gezelligheid ;-) (ook nog nieuwe zooltjes podotherapeut, wortelkanaalbehandeling) Media-aandacht: Echo Vinkel, Brabants Dagblad, Udens Weekblad en Mooi Bernheze. Volg overzicht voor de kinderen uit mijn klas: zo kunnen ze juf Cindy elke dag 'volgen'.    What do you want to do ? New mailCopy   What do you want to do ? New mailCopy
Lees meer