Normal 640c2766f83747bb5a769a58d26a29ffbab1322f

Mijn cadeau aan de kinderen

Annika Breedveld-Hofman

Raised

2.630
52% reached of my target amount € 5.000
Closed You can't donate anymore

Dit jaar word ik 50 en als kadootje aan mezelf heb ik besloten om in januari 2019 de Kilimanjaro te gaan beklimmen.
Ik doe dat niet zomaar; ik ga deze uitdaging aan om geld in te zamelen voor Warchild. Ik ben al 20 jaar vriend van Warchild en ik vind het nog steeds één van de belangrijkste goede doelen die ik steun. Ten eerste omdat ik me, met 2 gezonde gelukkige kinderen en in de gelukkige omstandigheid dat ik mezelf een cadeau als dit kan geven, elke dag weer realiseer wat een toeval het is en wat een ongelofelijke impact het op je leven heeft waar je wieg heeft gestaan. Ten tweede, en dat is misschien nog wel belangrijker, ben ik er heilig van overtuigd dat als we de oorlog niet uit onze kinderen halen het ons nooit zal lukken om de oorlog uit onze wereld te halen en om armoe, honger en ziekten te verhelpen.
Warchild doet fantastisch werk voor kinderen, niet alleen om hun trauma’s te verwerken, maar ook om hen simpelweg een veilige leefomgeving te bieden en hen in staat te stellen om onderwijs te volgen. Bijna 30 miljoen kinderen hebben als gevolg van oorlog geen toegang tot onderwijs.
NB Het geld dat ik met deze actie binnenhaal komt volledig ten goede aan het werk van Warchild; de reis en alles wat daarmee samenhangt betaal ik zelf.

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.