Kili-Challenge

Ga jij de uitdaging aan?

Vind jij net als wij dat een kind niet thuis hoort in oorlog? Nooit. En deins jij niet terug voor een impactvolle uitdaging? Ben je bereid om – letterlijk en figuurlijk - tot grote hoogtes te pieken? Dan is de Kili-Challenge écht iets voor jou. Ga voor War Child de sportieve én fondsenwervende uitdaging aan!

Voor kinderen in oorlog

Dit is jouw opdracht: de Kilimanjaro beklimmen om zoveel mogelijk geld op te halen en zo kinderen in oorlog te steunen. Want kinderen zijn sterker dan oorlog, dat zien we elke dag. Met jouw deelname help je ons om met muziek, sport en spel kinderen te helpen hun angst, stress en verdriet een plek te geven. Wij geloven in de veerkracht van kinderen. En hopelijk jij ook. Dus help ons mee! 

Beklim deze magische berg

's Werelds hoogste vulkaan (5895 meter) steekt met haar besneeuwde top hoog boven de savanne uit. De Kilimanjaro in Tanzania - één van de Seven Summits - heeft iets magisch. Je reist door vijf verschillende klimaatzones, van tropisch regenwoud tot ruw, ijskoud terrein. Geen stap, uitzicht of indruk is hetzelfde. En juist dát maakt de berg zo bijzonder.


Dus maak een persoonlijke actiepagina aan en help kinderen in oorlog een toekomst op te bouwen. Wij ondersteunen je graag bij het opzetten van deze sportieve actie. Maak nu je actiepagina aan! 

Lees meer Lees minder