Kili-Challenge

Kili-Challenge 2022 geannuleerd

Met pijn in ons hart hebben we de Kili-Challenge 2022 moeten annuleren. Door de coronasituatie in - en het negatieve reisadvies voor - Tanzania kan de expeditie begin komend jaar niet doorgaan. Wij vinden dit ontzettend jammer voor de enthousiaste toppers die niet konden wachten de berg op te gaan. Om tóch geld op te halen voor kinderen in oorlog kunnen deelnemers alsnog op geheel eigen wijze sportief in actie komen. En de berg, die loopt niet weg...

Beklim deze magische berg

's Werelds hoogste vulkaan (5895 meter) steekt met haar besneeuwde top hoog boven de savanne uit. De Kilimanjaro in Tanzania - één van de seven summits - heeft iets magisch. Je reist door vijf verschillende klimaatzones, van tropisch regenwoud tot ruw, ijskoud terrein. Geen stap, uitzicht of indruk is hetzelfde. En juist dát maakt de berg zo bijzonder.

Voor kinderen in oorlog

Dit is jouw opdracht: de Kilimanjaro beklimmen én zoveel mogelijk geld ophalen om kinderen in oorlog te helpen. De reis betaal je zelf. Daarnaast dagen wij je uit om minimaal € 2.400 aan sponsoring op te halen. Met ons inspirerende programma ben jij binnen een paar maanden fysiek en mentaal klaar voor de expeditie.

De achtste editie van de Kili-Challenge gaat niet door, maar jij kunt alsnog sportief in actie komen voor kinderen in oorlog. Doe mee en help kinderen in oorlog een toekomst opbouwen. Geef je nu op!

Lees meer Lees minder