Kili-Challenge

De hoogste berg van Afrika - de Kilimanjaro - beklimmen, en op jouw weg naar de top zoveel mogelijk geld ophalen voor kinderen in oorlog. Dat is de Kili-Challenge. Ga jij de uitdaging aan?

Folder downloaden of Aanmelden informatieavondBeklim deze magische berg

's Werelds hoogste vulkaan - één van de seven summits - steekt met haar besneeuwde top hoog boven de savanne uit. De Kilimanjaro in Tanzania heeft iets magisch. Om de top te bereiken reis je door vijf verschillende klimaatzones, van tropisch regenwoud tot ruw, ijskoud terrein. Uhuru Peak (letterlijk: Piek van de Vrijheid) ligt 5895 meter boven de zeespiegel. Geen stap, uitzicht of indruk is hetzelfde. En juist dát maakt de berg zo bijzonder.

Voor kinderen in oorlog

Jij deinst niet terug voor een pittige uitdaging en bent bereid om tot grote hoogtes te pieken. Dan is onze Kili-Challenge echt iets voor jou. Dit is je opdracht: de Kilimanjaro beklimmen én zoveel mogelijk geld ophalen om kinderen in oorlog te helpen. De reis betaal je zelf. Daarnaast dagen wij je uit om minimaal € 2.400 aan sponsoring op te halen. Met ons inspirerende programma ben jij binnen een paar maanden fysiek en mentaal klaar voor de expeditie.

Doe mee aan de Kili-Challenge en help kinderen in oorlog een toekomst opbouwen.

Lees meer Lees minder
Bekijk alle
Ontmoet de Kili-Challengers. Deze helden beginnen in 2019 met trainen en beklimmen in 2020 de Kilimanjaro om duizenden kinderen in oorlog te helpen. Hier vind je een overzicht van alle actiepagina’s. Help jij mee het streefbedrag te bereiken?    
Bekijk alle

Ga ook de uitdaging aan; doe mee aan de Kili-Challenge! Start hieronder jouw eigen actie.

Is de Kili-Challenge niet jouw uitdaging, maar wil je wel één of meerdere deelnemers steunen? Ga dan naar hun actie en doneer.

 

Doe mee
Bekijk alle

Volg de Kili deelnemers op de voet!

18-01-2019 | 10:53 Het avontuur van de 32 Kili-Challengers is al een tijdje aan de gang. Bootcamps, wandelingen, meditaties, het Ardennenweekend en talloze fondsenwervende acties. En nu - als kers op de taart - start hun expeditie naar de top van de Kilimanjaro. Volg ze hier op de voet!   
Lees meer
Bekijk alle
€ 15

Rogier

11-12-2019 | 22:47 Aan: Samen klimmen met Anne-marie en Tina 💪🏾