Kili-Challenge

Wow! Begin 2020 beklommen 73 avonturiers met ons de Kilimanjaro in Tanzania, voor een avontuur om nooit te vergeten: de Kili-Challenge! En niet zomaar, want met elke stap haalden zij geld op voor kinderen in oorlog. Dankzij hun enorme inzet hebben de Kili-Challengers al bijna € 300.000 opgehaald. Help jij ons over de streep? Steun de Kili-Challengers of ga je eigen Kili-avontuur aan!


Kilimanjaro beklimmen met War Child

De hoogste berg van Afrika - de Kilimanjaro - beklimmen, en op jouw weg naar de top zoveel mogelijk geld ophalen voor kinderen in oorlog. Dat is de Kili-Challenge. Ga jij de uitdaging aan?

Folder downloaden of Aanmelden informatieavondBeklim deze magische berg

's Werelds hoogste vulkaan - één van de seven summits - steekt met haar besneeuwde top hoog boven de savanne uit. De Kilimanjaro in Tanzania heeft iets magisch. Om de top te bereiken reis je door vijf verschillende klimaatzones, van tropisch regenwoud tot ruw, ijskoud terrein. Uhuru Peak (letterlijk: Piek van de Vrijheid) ligt 5895 meter boven de zeespiegel. Geen stap, uitzicht of indruk is hetzelfde. En juist dát maakt de berg zo bijzonder.

Voor kinderen in oorlog

Jij deinst niet terug voor een pittige uitdaging en bent bereid om tot grote hoogtes te pieken. Dan is onze Kili-Challenge echt iets voor jou. Dit is je opdracht: de Kilimanjaro beklimmen én zoveel mogelijk geld ophalen om kinderen in oorlog te helpen. De reis betaal je zelf. Daarnaast dagen wij je uit om minimaal € 2.400 aan sponsoring op te halen. Met ons inspirerende programma ben jij binnen een paar maanden fysiek en mentaal klaar voor de expeditie.

Doe mee aan de zevende editie van de Kili-Challenge en help kinderen in oorlog een toekomst opbouwen.

Lees meer Lees minder
Bekijk alle

Ga ook de uitdaging aan; doe mee aan de Kili-Challenge! Start hieronder jouw eigen actie.

Is de Kili-Challenge niet jouw uitdaging, maar wil je wel één of meerdere deelnemers steunen? Ga dan naar hun actie en doneer.

 

Doe mee
Bekijk alle
€ 90

Hidde

21-02-2020 | 12:34 Aan: De Froelingen