Kili-Challenge

Kilimanjaro beklimmen met War Child

Voor alle dromers die liever doen hebben wij een waanzinnig avontuur in petto: de Kili-Challenge! Verleg nu je gedachten en je grenzen en beklim de Kilimanjaro, Afrika's hoogste berg. Omdat het een onvergetelijk avontuur is, maar óók omdat onderweg naar de top zoveel mogelijk geld ophaalt voor kinderen in oorlog. Samen kunnen we bergen verzetten. 

Beklim deze magische berg

's Werelds hoogste vulkaan (5895 meter) steekt met haar besneeuwde top hoog boven de savanne uit. De Kilimanjaro in Tanzania- één van de seven summits- heeft iets magisch. Je reist door vijf verschillende klimaatzones, van tropisch regenwoud tot ruw, ijskoud terrein. Geen stap, uitzicht of indruk is hetzelfde. En juist dát maakt de berg zo bijzonder.

Voor kinderen in oorlog

Dit is je opdracht: de Kilimanjaro beklimmen én zoveel mogelijk geld ophalen om kinderen in oorlog te helpen. De reis betaal je zelf. Daarnaast dagen wij je uit om minimaal € 2.400 aan sponsoring op te halen. Met ons inspirerende programma ben jij binnen een paar maanden fysiek en mentaal klaar voor de expeditie.

Doe mee aan de achtste editie van de Kili-Challenge en help kinderen in oorlog een toekomst opbouwen. Geef je nu op

Deel dit avontuur met anderen

Lees meer Lees minder

Opgehaald

505.348
25267% bereikt van het totaalbedrag € 2.000
Wij hebben samen al 127 km afgelegd